The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    четвъртък

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 16 Kasım Perşembe

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK.  16 Kasım Perşembe


    Ona nasıl aşık oldun? 
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...

                                             16 Kasım Perşembe


             Başka bir açıdan bakıldığında benim gibi biriyle iletişim kurabildiğiniz için mutlu olmalısınız. Hiçbir yükümlülük yok, hiçbir koşula bağlı değil, yalnızca yazışmalar var. Ben böyle kalmasını istiyorum. Tüm kişiler kaydedilmelidir çünkü onlara ne zaman ihtiyacımız olacağını asla bilemezsiniz. Ayrıca birbirimizden uzaktayız, bu da çok iyi.
             Yazmaya devam etmemizi öneririm. Ama para için değil! Lütfen terk edilme korkumu arttırmayın. Katılıyor musun? Sana başka bir şey verebilirim. Sana evimi, 3000'den fazla kitaptan oluşan devasa kütüphanemi verebilirim, sahip olduğum diğer değerli eşyaları da verebilirim. Sana kendim verebilirim. Geriye kalan tek şey bu olsa bile sana ruhumu verebilirim.
             Benim şirketimde rahat hissetmeni istiyorum. Aynısını kendim için de istiyorum. Zaman zaman bana soruyorsun: "Bugün nasılsın aşkım?", "Günaydın hanımefendi! Bugün nasılsın?", "Merhaba, günaydın aşkım." Sana "canım" demeye, "öpüyorum seni" yazmaya devam edeceğim. Katılıyor musun?
              Aslında kendin hakkındaki gerçeği bana ne zaman yazacaksın? Hadi bana söyle. Bana karşı dürüst ve dürüst ol. Senin yanında olduğum gibi. Sonunda bana gerçeği söyle.
              Başka bir şey istemiyorum. Sahip olduklarım bana yeter. Hepsine sahip olamam. Nereye koyacağım? Bana şimdi tam olarak istediğim şeyi vaat ettiğini hatırlıyorum. Ve her şeye sahip olamayız, sonunda bunu anlayın.
             Öpücükler!
             Biraz aklını kullan ve sana yazdıklarımı oku ki beni anlayasın. Benim için önemli değilse neden sana yazayım ki? Ve bana bir cevap yazarak dikkatli ve incelikli bir adam olduğunu göster.
            Bak sana kaç soru sordum. Ama bunun tek bir cümle olmasına izin vermeyin. Katılıyor musun? Bundan sonra pek çok şey cevabınıza bağlı. Şu andan itibaren her şey sizin elinizde. Eğer bana cevap vermezsen bu sana son mektubum olacak.
             Daha birçok öpücük!

     
    DAHA

    BAŞLANGIÇ

    Please rate my work and vote for my blog on:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En