The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  За автора

  За автора
  Скъпи приятели,
  Чудех се какво да напиша в тази страница на моя блог. Не крия, че посетих доста на брой лични блогове и сайтове, за да разбера какво би било най-добре да присъства тук като информация. В едни се пишеше, че да посетиш личен сайт е като да отидеш на гости, на чай или кафе, в други, че влизаш като в читанка…Няма да цитирам всичко, което прочетох. Но в тези дни на икономическа и, разбира се, духовна криза, мисля, че би било добре да влезете в моя блог, като в читалня на малка читалищна, провинциална библиотека. Няма да намерите всичко, но ще прочетете какво се е случило на днешния ден, ще споделите преживени мигове с мен и мои, смятам, стойностни приятели, ще научите нещо за България или света.
  Това е моят пети опит да направя свой собствен блог. Блог "ZigZag Library". Дано да е последен, след всички мои грешки (защото, надявам се, съм натрупала опит). Няколко пъти дори смених името му. Но и без помощта и съветите на приятели и това нямаше да се случи. Благодаря на моите приятели, които ми помагаха и продължават да ми помагат постоянно, когато имам нужда от техните опит и знания. 
  Благодаря, приятели!

  А вие, моите гости и читатели, ако откриете мои грешки, моля, помогнете ми да ги поправя. Намерете интересуващата ви тема в категориите на "ZigZag Library". Ако това, което търсите го няма, свържете се с мен, за да допълня съдържанието на блога с желани от вас теми.
  Пишете ми!
  Блогът ми е пъстър. Така както са пъстри българските халища. Това беше имато му в началото. Пъстър е, защото и съдържанието му е пъстро, има за всекиго по нещо. Затова му казвам и ZigZag.
  Елате в читалнята на моята малка виртуална провинциална "ZigZag Library", защото не можем да отделим време за посещение в една реална такава. 

  ЧАКАМ ВИ!

  P.S. Регистрирах своя никнейм - pepatab- и сертификатът вече е брилянтен!

  Certificate for nickname pepatab, is registered to: https://www.pepatabakova.com/
  Compilations of nicknames  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En