The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    сряда

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 15 Kasım Çarşamba

    15 Kasım Çarşamba


    Ona nasıl aşık oldun?
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...
       

                                                15 Kasım Çarşamba


              Canım lütfen bunu oku, senin için ne kadar zor olsa da, senin ve benim için önemli. Benim hakkımda, şu anda yaşadığım tüm hisler ve duygular hakkında okuyacaksınız. Ve para konusunda. Ve korkularım hakkında.
              Yazışmalarımızın en başında size nerede çalıştığımı yazmıştım. Eğer bunu okuyup hatırlamış olsaydın muhtemelen benimle iletişime başlamazdın. Ama beni seçtiğine sevindim.
              Şimdi lütfen sakin olun. Benden korkma. İdeal kocamı bulmayı hayal etmiyorum ve aramıyorum. Bu saçmalık! Böyle bir şey yok, böyle bir insan yok. Kilo almadan her şeyi yemeyi hayal ediyorum. Benim gibi pek çok genç sevilmek istemedikleri için bekar kalıyor. Gerçekten sevilmek istiyorum ama beni sadece kendi çıkarı için isteyen bir adamın yalanlarıyla ve boş vaatleriyle yaşamak istemiyorum. Sürekli terk edilme korkusuyla yaşamak istemiyorum. Annemle babamın ve Daniel'in ölümünden sonra kendimi terk edilmiş hissediyorum. Parayı alıp beni bırakacaksın. Çünkü hayatta her şeyin bir nedeni vardır: Aşkın, hayal kırıklığının, mutsuzluğun, kalp kırıklığının, ölümün bir nedeni vardır. Bu sebepten olmanı istemiyorum!
              Bekarların, evli ve çocuklu olanlardan farklı olarak zorlu yaşam ve çalışma koşullarında ruhlarını korumayı başardıklarını öğrendim. Ve kendimi koruma içgüdüm var.
             Ayrıca seni görmeyi hayal etmiyorum. Bir gün ya da ne zaman olursa olsun. İşim böyle olmasını gerektiriyor. Ama işimi çok seviyorum. Ondan nasıl ayrılacağımı bilmiyorum.
              Bu arada, geçen hafta nerede olduğumu sormayacak mısın? Merak ediyorsanız kullandığınız arama motorunda, sanırım Google’da arayın ve okuyun. Bu kamuya açık bir bilgidir. Ancak herkes oraya gidemez.
              Akreditasyonum var. Akreditasyonun ne olduğunu biliyor musunuz? Akreditasyon, belirli bir faaliyeti gerçekleştirme yeterliliğinin resmi olarak tanınmasıdır. Ben akredite bir psikoloğum. Bunu elde etmek için çok çaba harcadım. Avrupa'nın birçok yerini ziyaret edebilirim. Ancak yalnızca rotası son ana kadar bilinmeyen özel karayolu taşımacılığıyla. Oraya uçakla seyahat etmiyoruz. Aralık ayında bana keyifli bir uçuş dileyeceksiniz. Singapur'a.
            Mektup gerçekten çok uzun. Geç oldu, yarın devam edeceğim.

     
    DAHA

    BAŞLANGIÇ

    Please rate my work and vote for my blog on:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En