The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  четвъртък

  Признаци, че той не ви обича вече

  Признаци, че той не ви обича вече


      Поведението му говори за това. Действията на партньора ви често говорят по-красноречиво даже от думите. "Винаги ще те обичам и ти си жената на моя живот" са били думи, които ви е казвал в началото на връзката ви, но които сте престанали да чувате от много време насам. Поведението на партньора ви може да ви подскаже много повече за чувствата му, отколкото неговите думи. За съжаление, езикът на тялото, реакциите му и отношението му към вас могат да подсказват, че той не ви обича вече и че може би дори е напът да ви напусне.

   Той има нужда от повече пространство

      Помните ли колко много време сте прекарвали заедно преди? Не сте се откъсвали един от друг. Не сте можели да се наситите на компанията си. Приятелите ви са ви обвинявали, че ги пренебрегвате, защото не сте им отделяли никакво време от месеци. Сега обаче партньорът ви е започнал да се откъсва от вас, да изисква повече време и пространство насаме. Очевидно той не изпитва желание да е близо до вас, както е било преди. Това е един от първите сигнали, че любовта му не е същата.

   Той е спрял да прави неща за вас 

      В началото, когато един мъж е влюбен, не се нуждае от подтикване да прави нещо за любимата си половинка – той просто го прави с огромно желание. Ако сега обаче усещате как се налага да го карате да прави нещо или той сам го прави, но с пасивна агресия, която ви подсказва, че му е крайно неприятно, това е лош признак на липса на чувства, дори омраза.

   Той е изгубил интерес да поддържа връзка с вас

       Когато човек е влюбен и има нещо да сподели, първото, което прави е да се обади на любимия си човек, на своята половинка и да сподели новината. Така е било и при вас, но вече не е. Той изобщо няма нужда да ви каже нещо. С часове, дори цял ден може да не ви пише или да ви се обади, а когато вие му се обадите с раздразнение ви обяснява, че има много работа и не знае колко е часът.

   Дори начинът, по който се карате се е променил

       Когато партньорът ви вече не ви обича, той ще се държи язвително, ще подкопава самочувствието ви, ще използва добре познатите ви слаби места, за да ви уязви. Това далеч не е било така в началото на връзката ви, защото сте се обичали или поне той със сигурност ви е обичал.

   Той е спрял да откликва на стремежите ви да се сближите отново

       Мъж, изгубил любовта си към една жена, няма никакво желание да се опитва да откликва на нейните покани за подобряване на отношенията. Когато човек не обича половинката си, нормално е да не желае да прави и опити да кърпи скъсаното. Отговорът на въпроса ви се крие в неговите реакции.

   Имате чувството, че стъпвате на пръсти около него

       Ако вие все още имате чувства към него, а той не, усещането ви за общуването с него е като стъпване на пръсти. Не искате да провокирате гнева му, не искате да чувате поредните упреци към себе си, не желаете да водите едни и същи спорове отново и отново. Затова сте се научили какво точно да премълчавате, какво да не казвате или какви въпроси да не задавате, за да не провокирате вълна от раздразнение у партньора си.

   

  Източник: обекти.бг


  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En