The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    понеделник

    Любовно и много тъжно писмо

      
    Любовно и много тъжно писмо


    Мое съкровище ♥️♥️♥️, ти знаеш, че ти си ключът 🔐 към живота ми ♥️. Любовта ми към теб е истинска, знам всичко за любовта, любовта ми към теб е истинска. Да, както ти каза, не само искам пари, но знаеш, че имам нужда от помощ. 
      Ти си много по-добре от мен там, където си в момента. Ти си бяла жена, аз съм африканец. Така че трябва да разбереш, че тук, в моята страна, това е черна страна, няма оцелял. Иска ми се да бях във твоята страна, за да мога да работя като другите. Иска ми се да си тук, в тази страна, за да видиш, че няма оцелял, няма работа в тази държава. 
      Моето щастие е, че те обичам и искам да знаеш, че не искам само пари от теб. Искам и твоята любов. Искам да те направя най-щастливата жена на Земята. 
      Вярвам, че ще се срещнем един ден, да, но имам нужда от доверието ти, повярвай в мен, обичам те и наистина искам да имам любовта си към теб през целия си живот. 
      Поисках ти пари, защото нямаме какво да ядем. Аз и майка ми нямаме какво да ядем, затова ти поисках пари. Но съжалявам, че те помолих за пари и никога повече няма да те безпокоя за който и да е мой проблем. 
      Ако това е, което наистина искаш, добре. Всички обещания, които си ми дала, че ще ми дадеш нещо до следващия месец, са добре. Ако не искаш да ми ги дадеш, ще ти обърна внимание на моята любов и никога няма да те безпокоя или да ти кажа нещо, което ме притеснява или нещо, което се случва в живота ми. Мога да говоря само за любовта. 
      Благодаря ти много за помощта, която ми оказа. Този живот е това, което е досега. По-добре да умра един ден, няма проблем, защото съм с майка ми, няма да ям, да гледам, не знам къде да си намеря работа. Тъй като в тази страна няма работа, затова те помолих за помощ. 
      Но може би си мислиш, че това съм аз, безпокоя те. Ти винаги ще бъдеш моята най-добра и сладка жена.


    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.  
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 


    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En