The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    събота

    Тихата и скромна любов е най-здрава

    Тихата и скромна любов е най-здрава



        Любовта е нещо прекрасно, но проучванията сочат, че едва под 20% от двойките остават заедно. Излиза, че не е толкова просто да се съхранят чувствата. Разбира се, че не можете да очаквате пеперудките от първите месеци, но с течение на времето е важно да се утвърдят и съхранят чувства като уважение, обич, състрадание, съпричастност, заинтересованост.

        Бурната, шумна и показна любов е нетрайна, сочат изследванията. Ето някои причини, показващи защо тихата и скромна любов е най-устойчива.

    Тихата любов е безопасност.

        Най-важно е в прегръдката на любимия да почувстваш уют. В основата на щастливите взаимоотношения е партньорите да се чувстват спокойни един с друг и да бъдат себе си.

     Тихата любов е доверие.

        Един от сигурните убийци на любовта и всяка връзка е подозрението. Постоянната мнителност, прекомерната ревност, чувството на несигурност могат не само да обидят партньора, но и да го отблъснат.

    3. Тихата любов не е скука.

        Тишината и спокойствието не означават липса на емоции и вълнение. Напротив – това е здравословна среда, в която могат да се разгърнат чувствата.

     Тихата любов е романтика.

    Съществува голяма разлика между страст и любов. Страстта е кратка и няма по-задълбочено развитие във времето. Пламва и изгаря. Любовта като романтична дълбочина е непрекъснато пътешествие към другия. Затова тя процъфтява във времето и има всички шансове да устои на изпитанията на времето.  

     Тихата любов е умна.

        Любовта намира своите начини да се съхрани. Тя не е повърхностна и блудкава. Не обича показност и шум. Но тя не е и лесна. 
        Като всичко истинско, дълбоко и ценно, трябва да се полагат усилия, за да се опази.




    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En