The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  събота

  Тихата и скромна любов е най-здрава

  Тихата и скромна любов е най-здрава      Любовта е нещо прекрасно, но проучванията сочат, че едва под 20% от двойките остават заедно. Излиза, че не е толкова просто да се съхранят чувствата. Разбира се, че не можете да очаквате пеперудките от първите месеци, но с течение на времето е важно да се утвърдят и съхранят чувства като уважение, обич, състрадание, съпричастност, заинтересованост.

      Бурната, шумна и показна любов е нетрайна, сочат изследванията. Ето някои причини, показващи защо тихата и скромна любов е най-устойчива.

  Тихата любов е безопасност.

      Най-важно е в прегръдката на любимия да почувстваш уют. В основата на щастливите взаимоотношения е партньорите да се чувстват спокойни един с друг и да бъдат себе си.

   Тихата любов е доверие.

      Един от сигурните убийци на любовта и всяка връзка е подозрението. Постоянната мнителност, прекомерната ревност, чувството на несигурност могат не само да обидят партньора, но и да го отблъснат.

  3. Тихата любов не е скука.

      Тишината и спокойствието не означават липса на емоции и вълнение. Напротив – това е здравословна среда, в която могат да се разгърнат чувствата.

   Тихата любов е романтика.

  Съществува голяма разлика между страст и любов. Страстта е кратка и няма по-задълбочено развитие във времето. Пламва и изгаря. Любовта като романтична дълбочина е непрекъснато пътешествие към другия. Затова тя процъфтява във времето и има всички шансове да устои на изпитанията на времето.  

   Тихата любов е умна.

      Любовта намира своите начини да се съхрани. Тя не е повърхностна и блудкава. Не обича показност и шум. Но тя не е и лесна. 
      Като всичко истинско, дълбоко и ценно, трябва да се полагат усилия, за да се опази.
  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (555) Lang-En (122) Lang-Ru (119) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En