The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  сряда

  За влюбването

  За влюбването


  Ако се влюбиш в някого, който не ти отговаря със същото, не бъди строг със себе си. Не си виновен. Просто любовта не е избрала да остане в сърцето на другия.
   
  Ако някой се влюби в теб, но ти не го обичаш, бъди поласкан, че любовта е почукала на твоята врата. Но внимателно и нежно откажи този дар, на който не можеш да отвърнеш със същото. Не търси изгода, не причинявай болка. 

  По това, как се отнасяш към любовта, можеш да съдиш за това как се отнасяш към себе си. Сърцата на всички ни чувстват еднакво и болката, и радостта, независимо от различния живот, който водим или различните пътища, по които вървим.
   
  Ако се влюбиш в някого и той се влюби в теб, а след това любовта реши да ви напусне, не се опитвай да я върнеш или да търсиш вина. Остави я да си иде. Имало е причина, имало е смисъл. Ще разбереш, когато настъпи часът.
   
  Помни, че не ти избираш любовта. Любовта избира теб.

  Понякога е хубаво да вървиш сам, зависи колко дълго продължава. 

  Понякога е хубаво да вървиш с някого, но зависи, колко е близо до теб.

  Понякога е хубаво да знаеш, че някъде там има човек, който може да те разбере само като те гледа в очите. Без нито дума. Дори и без докосване. И докато поемеш дъх всичко вече се е случило.

  Човек трябва да работи върху себе си, да се освободи от нечистото и да остане в него само Божественото.  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (556) Lang-En (123) Lang-Ru (120) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En