The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    неделя

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 12 Kasım Pazar

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK.  12 Kasım Pazar


    Ona nasıl aşık oldun? 
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...

                                                  12 Kasım Pazar


        Öğle yemeğinde ona bir mektup yazdım.
        Canım,
        Başardım! Başardım! Çok memnunum, kendim yaptım.
        Bir ay önce ilk defa ayrılırken senden duymak istemiştim "Niye gidiyorsun kal tatlım", "Zor olacak yapma kendine, endişeleneceğim" sen", "Orada tek başına ne yapacaksın, benimkini sev". Bana hiçbir şey yazmadın. Ve gerçekten bana bir şeyler yazmanı istedim.
       Şimdi başardım! Çevrimiçi olarak her şey bir ay içinde çok hızlı gerçekleşti. Singapur'da aylık 4589$ maaşla öğretmen olacağım. Çalışma iznini de aldım, şimdi çalışma vizesinin çıkmasını bekliyorum. Birkaç hafta sürecek. Yeni yılı Singapur'da kutlamam çok muhtemel. Mutluyum!
          Burada seni istiyorum ve sana bir teklifte bulunuyorum: Singapur'a bana gel. Sana soruyorum: Birkaç ay sonra yerleştikten sonra benimle Singapur'a gelir misin? Her şeyden ve herkesten uzakta. Beni istiyorsan gel. Eğer beni istemiyorsan bundan sonra ne yapacağım seni ilgilendirmez.
          Çünkü artık sormayacağım sorular var. Ve artık umursamadığım yanıtlar.
          Hayatımı seninle yaşamak imkansız görünse de seni sevmekten vazgeçmeyeceğim canım. "Tamam aşkım" deyişini özleyeceğim. Ama hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Herşey mümkün. Bunu çok istememiz gerekiyor.
    Öpücükler, çok öpücükler!
    P.S/ Mesajı bugün sabah erkenden aldım. Ama onlarla öğle vakti olduğunu hatırladım. Cevabınızı bekliyorum ve size düşünmeniz için bir haftalık süre veriyorum. Bana cevap vermezsen B planını uygulayacağım. Sana başka bir e-posta adresimi verebilirim. Gmail.com dışında hesaplarım var. Lütfen cevabınızı vermekte gecikmeyin. Sorunuz var mı?
        Hayatımı seninle yaşamak imkansız olsa da seni sevmekten vazgeçmeyeceğim canım. "Tamam aşkım"ı özleyeceğim.
        Öpücükler.
         Ve bu sefer bir cevap aldım. Çok kısa, net ve anlamlı ama iyi düşünülmüş.

    - Tamam sen de bana para gönderiyorsun biliyorsun bir proje üzerinde çalışıyorum sana tek ihtiyacım olan şeyin 1100$ olduğunu söyledim beni sevmiyorsun biliyorum
       
         Avro cinsinden gerekli miktarının zaten ABD doları cinsinden olduğunu anlıyorum. O lanet paradan vazgeçme! Sana olan sevgimi neden parayla ölçüyorsun canım? Her kadın gibi ben de sevgimizi sözlerinizde algıladığım duygularla ölçüyorum.
       Hangi duygu? Cevabınızda herhangi bir duygu var mı? Var ama beklediğim, umduğum yok. Seninle ne yapmalıyım? Seni bunu yapmaktan nasıl caydırabilirim?
         Kendi kendime şunu söylüyorum: "Bitti, artık sinirlenmeyeceğim". Ve sonra deliriyorum. Her şeyi içimde tutmayı bırakıyorum. Bir şey hakkında endişelendiğimde doğrudan konuşmaya başlarım. Eğer sessizce kızmaya devam edersem, bundan iyi bir şey çıkmayacak.


     
    DAHA

    BAŞLANGIÇ

    Please rate my work and vote for my blog on:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En