The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    четвъртък

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 18 Ağustos Cuma

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 18 Ağustos Cuma


    Ona nasıl aşık oldun? 
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...
                                                        18 Ağustos Cuma
                                
                                   - Güzel ve harika bir gün geçirin! Sabah uyanmak hayatın bize verebileceği en güzel hediyedir. Geriye kalan her şeyi birbirimize ve birbirimize verebiliriz.💋

     -Evet günaydın aşkım, gecen nasıldı?
                
        Benimle dalga mı geçiyor? Benimle oynarmısın? Ne kadar üzgün olduğumu biliyor ve bana akşamımın nasıl geçtiğini soruyor. Onun sözlerine neden bu kadar duyarlıyım?

                                 - Gece şiddetli yağmur sesi altında huzur içinde geçti. Senin durumun nasıldı?
            
    - Tamam, yolculuk konusunda endişeleniyorum ama yetişemiyorum.

       Yine bir yere gidecek ama bana hiçbir şey söylemiyor. Nereye gittiği değil, neden gittiği değil, ne kadar süre kalacağı değil, hiçbir şey. Paylaşmıyorum. Ben buna yatkın değil miyim, yoksa bu böyle mi? Yoksa benden bir şey mi saklıyor?
               
     - ❤️❤️❤️ İş için giyineceğim.
                 
       Kısa, net, kesin ve soğuk bir dille. "Canım" yok, "aşkım" yok, "tatlım" yok. Ama üç kırmızı, sessiz kalp var. Doğru, bunu hak ettim. Üstesinden gelmeye çalışacağım. Doğru yolu bulabilecek miyim? Benim için hangisi daha zor; ayrılmak mı, kalmak mı?
      İnsan kime aşık olacağını seçemez ama ne yapacağını kendisi seçer. Doğru karar, doğru seçimdir. Çok şüpheli, değil mi?

      Birkaç saat sonra tekrar ben yazarım, o değil.

                               - Merhaba, dün sayfanızda yeni gönderiyi gördüm. Siz okuyucularınızı davet ederken ben de bir mesaj yazdım. Ve bugün, üç saat önce bana cevap verdin. Beni tanımadın mı? Benim olduğumu anlamadın mı? İtiraf ediyorum, beni neşelendirdin. Tebrikler, sayfada çalışmaya başlıyorsunuz. Umarım en kısa sürede başarıya ulaşırsınız. Aslında ne yapıyorsun? Facebook sayfasında mı yoksa başka bir yerde mi?

        Yine cevaplayamayacağı bir soru. Neden olduğunu biliyorum. Üç saat sonra cevap geldi. Tamamen yetersiz.
                   
    - Tamam aşkım.          

    Önemli ölçüde. Bir mesajla. O zaman neden alamadım? Ancak şimdi birbirimize yazdığımız her şeyi baştan okuduğumda birçok şeyi anlıyorum.

                                  -İyi akşamlar! İş günün nasıldı canım?
               
     -Tamam yakında geleceğim, işte kötü bir gün geçirdim.
                    
                                 - Bekleyeceğim. Seni neşelendirecek bir şeyler yazabilirim.
     -Tamam ama eve döndüğümde seninle gerçekten bir şey konuşmam gerekiyor.

      Ona komik olması gereken bir hikaye anlattım ama izinsiz olanlar bana çarptı. Daha önce bana hiç böyle yazmamıştı.
                           
    -Orada mısın Ciddiyim, gerçekten çok önemli bir şey hakkında konuşmak istiyorum ve evdeyim. Hikaye okumak için burada değilim, değil mi? Eğer benimle ciddi değilsen...

       Eğer değilsem... ne? Bana oldukça korkutucu geldi. Aklıma çeşitli düşünceler gelmeye başladı ama durun, bana ne yazacağını okuyayım.

                                   - Tamam konuş, yaz, okuyacağım. Kızgın olduğunu hissediyorum. Seni bekliyorum. Geç kaldın, lütfen beni merakta bırakma.

      Benim tarafımda yarım saat bekledikten sonra nihayet hattaydı. Ve daha önce olduğu gibi benim için çok hoş bir şekilde endişelendim.
                 
    -Şimdi buradayım. Konuşabilir miyiz bebeğim. Tatlım, umarım bir şeyler yemişsindir.
                                    -Bu soru nedir? Bu ciddi bir şey mi canım?
         
    -Sana söylemek istediklerimi söylemeden önce nasıl olduğunu bilmek istiyorum.
                   
       Aklım tekrar sordu: Ona nasıl aşık oldun? Kalbim cevap verdi: Bilmiyorum, konuşuyorduk.

       Endişeli mi, kafası karışık mı, kim bilir bana ne anlatacak... Yoksa nasıl anlatacağını bilmiyor. Ama yiyip yemediğimi umursuyor...Aman Tanrım! Şimdi duygulandım, bana ne söyleyeceğinden zaten şüphelendiğim bir şey yok.

                                    - Nasıl olduğum önemli değil, söyle bana ne var? Sakin olacağım canım, merak etme.
                 
    - Yunanistan'daki yeni projeme de başlayabilmem için sizden bir iyiliğe ihtiyacım var. Tatlım, seni görmeye gelebilirim, ben de bunu düşünüyordum ne yapacağımı 😔😥              
                                    -Bu mu? Detaylandırabilir misiniz? Eğer bu kadar önemliyse lütfen bana neyle ilgili olduğunu açıklayın. Hiçbir şey her şeyi yazmanızı engellemez. Neyden korkuyorsun? Sana hemen cevap vereceğim çünkü zaten her şeye hazır cevaplarım var canım.

       Bilinmeyen bir nedenden dolayı gecikti ve ona hatta olduğumu ve onu beklediğimi hatırlattım.

                                   - Alışık değilim, açık söyle canım.

       Ben gerginim, o yavaş, kendisi için bu kadar önemli bir şeyi bana nasıl söyleyeceğini merak ediyor olmalı. Ve bunu bel altına gelen darbe takip etti.
                      
    - Yunanistan'da evraklarla uğraşıyorum ama hesabım bloke oldu. Bana para konusunda yardım edebilir misin bilmiyorum. Bu geziyi yapabilmem için. Ve onları sana geri vereceğime söz veriyorum. Peki bana biraz parayla bir iyilik yapabilir misin?
                        
      Yani öyle miydi? Para? Sadece birkaç haftadır tanıdığın benden para mı istiyorsun? Ve sen beni görmedin bile. Ve sen beni gerçekten tanımıyorsun! Aileniz, arkadaşlarınız, akrabalarınız yok mu? Soracak iyi tanıdığın başka kimse var mı?
      Ama ben farklı bir şekilde cevap verdim. Hoşgörü göstermek istedim.

                                      - Şu ana kadar ikimiz de birbirimize pek çok gerçek dışı şey, pek çok yalan söyledik. Ama şimdi gerçekleri yazacağım. Lütfen bunu yavaş ve dikkatli bir şekilde okuyun. İSTEMİYORUM, YAPAMIYORUM. Eğer Hayır'ımı kabul etmiyorsan, sınırlarıma saygı duymadığını düşüneceğim. Seni kırmamak için kibarca, uysalca reddetmeye çalışıyorum. Karşılıklı saygı ve birbirimizin fikirlerinin kabul edilmesini umuyorum. Bu benim kararım                  
    -Yapamazsan unutabilirsin tamam mı?
                    
                                     -Sen canım, bana söyleyecek başka bir şeyin var mı? aşkım bir cevabın var mı?

      "Tatlım", "aşkım", buna nasıl param oldu? Bu gece geç saatlerde olur. O sustu ve ben de ertesi gün öğle yemeğine kadar mesaj yağmuruna tuttum. Toplam 12 mesaj. Ve öğle vakti onun daha uzun mesajı geliyor.
                   
     - Merhaba, günaydın aşkım. Bana ne söylemek istiyorsun, şu anda yerinde çekim yapıyorum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Neden soruyorsun, beni tanımıyorsun canım. Tanrım! Seni gerçekten seviyorum. Ve seni o kadar çok önemsiyorum ki sonsuza kadar senin aşkın olacağım. Evet, seni seviyorum, söyle bana, beni tanıyor musun? Teşekkür ederim seni çok seviyorum.
                    
                                         19 Ağustos Cumartesi

       Bu bana yazdığı en uzun laftı. Aksi halde kelimeler konusunda çok tutumlu davranır. Onu tanıyor muyum? Hayır, onu tanımıyorum. Olanları unutabilir miyim? Evet yapabilirim. Hatta unuttum. Unutmak iyidir. Ancak her şey unutulamaz. Üzüntü, acı, öfke kolay kolay unutulamaz.
       Bazı şeyler tamamen tamir edilemeyecek durumda. Diğerleri - pek değil. Ve uzun süre kızgın kalamam. Onunla tanışmadan önce zihnim biraz katıydı. Boğuluyor gibiydim. Ama onun yanında kendimi mutlu hissettim.
       Ama zayıf noktamı anladı. Para hakkında konuşmaktan nefret ediyorum. Birçok insan parayı sever ama çok azı daha değerli bir şey için ondan vazgeçer. Mesela aşk adına. Bunu hatırladı ve ayrılmadan önce bana bir kez daha hatırlattı. Bunun beni çok üzdüğünü hatırladı ve doğru zamanda kullanmaya karar verdi. O ayrılmadan önce.
       Onun için başka adresleri kullanmaya başladım. Ama ona açıklamayı da ihmal etmedim: sana "canım", "aşkım", "sevgim", "sevgili" demenin hiçbir anlamı yok. Bana öyle geliyor.
       Ama bu doğru değildi. Ben de onu "evcilleştirmek" istedim. Başka türlü mümkün olmasaydı fiziksel olarak, en azından nazik sözlerle. Ama beni anlamamış olmalı.

    Ve böylece birbirimize yazmaya devam ettik. Ondan çok ben. Sabah, öğlen ve akşam yazdım, günde sadece bir kez cevap verdi. Ve çok kısaca. Şöyle cevap verdi: Tamam, Tamam, Evet, Hayır, Tamam lo.


     
    DAHA



    Please rate my work and vote for my blog on:  


    BGtop


    Follow Библиотека ZigZag

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En