The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    сряда

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 17 Ağustos Perşembe

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 17 Ağustos Perşembe


    Ona nasıl aşık oldun? 
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...
                                         
                                            17 Ağustos Perşembe

    0:34 AM - Merhaba, benden günaydın aşkım, şimdi kalktım umarım iyisindir aşkım bana nasılsın umarım iyisindir. Günün nasıldı? Umarım iyi bir gün geçirmişsindir. TAMAM? İyi geceler iyi uykular 😘
                     
                                      -Merhaba! İyi olmana sevindim! Şimdi nasılsın? Saat 0:46. Senin uykuya ihtiyacın var. İyiyim, sensiz sıkıldım.

                   
    - Uyumam lazım aşkım. TAMAM? İyi geceler, ben de seni seviyorum bebeğim.
                     

      Tamamen kafam karışmıştı. Saat kaç, gündüz mü, gece mi, nerede, ne zaman uyuyor, votka içti mi, tam bir karmaşa.
    Ve ona onu sevdiğimi söylemedim. Duygularıma dair hiçbir şey söylemedim. Gerçekten kafam karıştı.
                                  
                                       -Tamam, iyi geceler ve tatlı rüyalar. Sana bir şey söylemek istiyorum ama başka zaman söylerim.
                               
    - Tamam, iyi geceler aşkım.              

       Ama geri durmadım. Yarım saat sonra ona yazdım. Ah, benim bu aceleciliğim, hep acısını çekiyorum. Duygularımın hakim olmasına izin verdim. Onlara hakim olmayı, onları kontrol etmeyi hiçbir zaman öğrenmedim.

    01:30 - Dilekleriniz için teşekkürler. Ama kendimi tutmuyorum. Umarım moralinizi bozmuyorumdur, sizi kırmak istemem ama içimden geleni söyleyeceğim. Sen ve ben günlerdir mesajlaşıyoruz. Ve iki gündür bana "aşkım" diyorsun. Benim tek aşkım var. Ölüm bizi ayırır. Ama nefes aldığım sürece onun yalnızı olacağım.
    Lütfen bana bir daha öyle deme. Sakin gece!

        Daniel yine aklımda. Daha önce her zaman olduğu gibi yine Daniel ile bir karşılaştırma yapıyorum.

        Ve bundan sonra her şey ters yöne gitti. Sabaha kadar beş mesaj yazdım ve bunları sildim. Onları sildim ama yalnızca kendim için, yalnızca sohbetimde gittiler. Bunları okumuş olmalı. Ona ne yazdığımı hatırlamıyorum. Ancak davranışları değiştiği için yazılanları beğenmediği kesindir.
       
        Artık silinmiş olan bu beş mesajdan sonra akşama doğru üç tane daha yazdım. Durumu bulanıklaştırmak istedim. Ama pek başarılı olamadım.

                                    - Çok üzgünüm. Bir duygu patlaması içinde sana birçok şey yazdım. Ama seni hayal kırıklığına uğratmaktan ve incitmekten korkuyordum. Bu yüzden her şeyi sildim. Yani...İyi günler dostum! Nasıl uyudun?
    Senin için her şey yolunda, değil mi?

       Ne kadar aptalım! Ne kadar aptalım! Düşüncesiz ve belki de zalim. O bana "aşkım" ve "canım" diyor, ben de ona "arkadaşım" diyorum. O yüzden susuyor, kendi tarafından bir tepki yok.

                                   -Merhaba, neler olduğunu bana anlatır mısın? Nasılsın? Konuşmak için zamanın var mı? İnanın bazen insanın içini ısıtmak için sadece bir sohbet bile yeterlidir... sadece istemeniz yeterli.😢😢

    BLA falan. Ona ne için yalvarıyorum? Ve erkeklerin hırsı ve gururu vardır. Ve hassastırlar. Neden onu bu kadar şiddetle ittim? Ondan ne istiyorum? Belki ben de tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

                         -Merhaba, biliyorsun, haklıydın. Bana neden sana söylemediğimi sorduğunda bir mesaj aldım. Bir mesaj aldım. Dün. Facebook messenger'da. Şöyle yazıyordu: "Gördüğüm en güzel kıza günaydın." "A...c" hayran sayfasından. Bu Facebook sayfasıyla bir ilginiz var mı?

       Şu ana kadar susmuştu, inatla, çok inatla. Üçüncü mesajımdan sonra, gece yarısından epey sonra ortaya çıktı.

               
    - Hayır, hayır ama sana seni sevdiğimi söylemeye çalışıyorum ama sen bana inanmıyorsun. Bana inanmıyorsun.
                 
       Şimdi zamanın konumundan ona şunu söylemek istiyorum: Canım, lütfen benden hatırla. Öfke anında söylenen sözleri affetmemelisiniz. Bu sözler her zaman sakin bir anda iyi düşünülür.
      
       Ama bunu anlatacak kimsem yok. O içeride değil. Artık gitti. Gerçekten sevgilim, sana güvenmiştim. Sana inandım ama içindeki şeytana inanmadım.
      Kime yazıyorum?

                                 - Merhaba, size yazmaya devam edeceğim. Sessiz olmaya devam edeceksin ve beni fark etmeyeceksin. Bu şekilde beni incitecek ve beni uzaklaştıracaksın. Ve sebebinin bu olduğunu düşüneceğim. Seni mesajlarla boğuyorum. Ama umarım cesaretinizi toplarsınız ve bunu yapmayı neden bırakmam gerektiğini bana söylersiniz. Sen bana söyleyene kadar pes etmeyeceğim.

                                - Merhaba, ne oldu? Seni kızdırdım mı? Seni sinirlendirdim mi? Seni gücendirdim mi? Sana gerçeği yazdığım için mi? Sana bazı gerçekleri daha yazdım. Ancak yazılanları okuduktan sonra tam olarak bunun olacağından korktum. Okumayacağınızı umarak sildim. Hadi öyleyse. Birbirimize yalan söylemeye başlayalım. Bir başka. İkisi. Birlikte. Ben ve Sen. Hatta kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Neyse, şu ana kadar birbirimize birkaç yalan söyledik. Birimizin profesyonel bir yalancı olduğu ortaya çıkmaz mı?
           
                                       - Takip ettiğim tüm grup ve sayfalardan aboneliğimi iptal ettim. Geriye sadece hayran sayfanız kaldı. Gerekirse Google Chat'i de kaldıracağım. Her birimiz kendi dünyamızda yaşayalım. Bana cevap vermeyecek misin? Tamam, katılıyorum, bana başkalarının kararlarına saygı duymam öğretildi.

       Ve bunca zaman sessiz kaldı. Yaşıyor olmalıydı, belki de acı çekiyordu. Yoksa bir şeyler mi planlıyordu? Ve muhtemelen sinir bozucu yazılarıma dayanamadı.

                 
    - Hayır canım. Bilgisayarımla meşguldüm. Ama sana söyledim, neden bana inanmadın? Sorun değil, tamam, ne yapıyorsun? Proje üzerinde devam eden çalışmalarım var.
                  
        Sana gerçekten söylemek istedim tatlım, bilgisayarın olmak istiyorum. Gözlerinin sonsuza kadar üzerimde olmasını, ellerini sürekli üzerimde hissetmeni istiyorum. Senin bilgisayarın olmak istiyorum.
       Ama bunu ona söylemek yerine soğuk ve tarafsız bir ses tonuyla düşüncesiz ifadeler yazmaya devam ettim.


    DAHA


    Please rate my work and vote for my blog on:  


    BGtop


    Follow Библиотека ZigZag

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En