The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    събота

    Първи съвместен портрет на Принц Уилям и съпругата му Кейт

    Портрет на британския принц Уилям и съпругата му Кейт е първият официален портрет на бъдещия крал и кралица на Обединеното кралство. И първият портрет на двамата заедно, откакто са херцог и херцогиня на Кембридж. Тя да внушава на зрителите чувството за баланс между техния обществен и личен живот.

    Първи съвместен портрет на Принц Уилям и съпругата му Кейт


    Херцогът и херцогинята специално посетиха Кеймбридж в четвъртък ( вчера ), за да видят маслена картина с размери 210 см х 110 см. Тя е създадена от Британският художник Джими Коурет. Картината показва двойката, която гледа в далечината. Принц Уилям е в тъмен костюм и синя вратовръзка,  а Кейт е в изумруденозелената рокля, която херцогинята носеше на пътуването до Дъблин през 2020 г.

    "Вълнувам се да видя тази нова снимка, представена в Кеймбридж днес!" - може да се прочете в публикацията на Официален акаунт в Twitter на Херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

    По време на посещението си Кейт и Уилям се срещнаха с художника Коурет, с поддръжници на проекта и Сибил Маршал, съпругата на покойния сър Майкъл Маршал, която първоначално е предложила идеята за картината.



    in English

    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 


    BGtop


    Follow Библиотека ZigZag

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En