The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  събота

  Първи съвместен портрет на Принц Уилям и съпругата му Кейт

  Портрет на британския принц Уилям и съпругата му Кейт е първият официален портрет на бъдещия крал и кралица на Обединеното кралство. И първият портрет на двамата заедно, откакто са херцог и херцогиня на Кембридж. Тя да внушава на зрителите чувството за баланс между техния обществен и личен живот.

  Първи съвместен портрет на Принц Уилям и съпругата му Кейт


  Херцогът и херцогинята специално посетиха Кеймбридж в четвъртък ( вчера ), за да видят маслена картина с размери 210 см х 110 см. Тя е създадена от Британският художник Джими Коурет. Картината показва двойката, която гледа в далечината. Принц Уилям е в тъмен костюм и синя вратовръзка,  а Кейт е в изумруденозелената рокля, която херцогинята носеше на пътуването до Дъблин през 2020 г.

  "Вълнувам се да видя тази нова снимка, представена в Кеймбридж днес!" - може да се прочете в публикацията на Официален акаунт в Twitter на Херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

  По време на посещението си Кейт и Уилям се срещнаха с художника Коурет, с поддръжници на проекта и Сибил Маршал, съпругата на покойния сър Майкъл Маршал, която първоначално е предложила идеята за картината.  in English

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 


  BGtop


  Follow Библиотека ZigZag

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En