The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    четвъртък

    С трудности при говоренето Пугачова „позволи пролетта“


    Защо беше необходима тази постановка? Съжалявам за певицата.

    Ако някой не знае, тогава специално за вас първо ще ви кажа накратко, че Алла Пугачова има своя много стара традиция - в първата неделя на месец март да се събере с приятелите си и да „позволи пролетта“.

    Според е негласното правило, установено от самата Пугачова. На този ден всички от свитата й подаряват само жълти рози.

    Като правило, по-рано този ден на примадоната преминаваше така - певци и певци, близки до двойката "звезда", се събираха в замъка й, подаряваха ѝ цветя и след това участваха във великолепен банкет.

    Но това беше преди.

    Тази година, през 2021 г., всичко беше съвсем различно. Пугачова просто излезе на балкона на замъка си, благодари на онези няколко свои фенове и приятели, които дойдоха в къщата й, и с мъка произнасяйки думите „позволи пролетта“.

    И по някаква причина съпругът й Максим Галкин публикува всичко това в Интернет в публичното пространство.

    И аз като обикновен ползвател на социалната мрежа, наистина не разбирам нито този измислен празник (е, това е добре, всеки се забавлява, както иска), нито начина, по който тази година той се проведе от Пугачова.

    Би било добре, ако всичко това не беше изложено на обществеността за оценка. Но не, Галкин по някаква причина внезапно реши, че е наложително да покаже на хората с трудно говорещата Пугачова.

    За да бъда честна, когато гледах това видео на страницата на Максим Галкин в Instagram, изпитах съжаление по човешки за певицата.

     

    Първо, имаше много малко хора, които дойдоха да я поздравят. И от всичко стана ясно, че хората, които дойдоха в тази първа пролетна неделя, бяха или истинските й фенове, или просто статисти.

    Чудя се защо всички онези, на които тя е помогнала да пробият на сцената и които са я „обичали“ силно, докато е била на сцената, не са дошли в техния дом на този ден?

    И, второ, дори от малкото фрази, които Примадоната изрече за феновете си, веднага стана ясно, че дори и те не ѝ се отдават лесно и че всичко това не е радостно за нея.

    И какво, ако не беше денят, който някога е измислила за „разрешението на пролетта“? Тогава тя с удоволствие би прекарала тези минути у дома на топло, а не да стои на балкона в студа с вятъра. Макар и в палто от естествена кожа.

    Прекрасно разбирам, че Галкин, публикувайки такива видеоклипове в мрежата, се опитва поне за малко да задържи вниманието на обществеността върху жена си, защото е разбрал, че в шоубизнеса и хората, вече започват да я забравят .

    И това е естествено. Едно поколение „звезди“ винаги се заменя с друго. Но дали Алла Пугачева има нужда от такова внимание?

    В крайна сметка, Алла Пугачова е, разбира се, много талантлива певица, но от съветската епоха, която вече е преминала.

    И тя, епохата, беше заменена от съвсем друго време и съвсем други певци. Дори и да не са толкова талантливи като Пугачова. И това е добре.

    И защо самата певица има нужда от подобни кадри (ясно е, че Галкин качва такива видеоклипове с нейно съгласие)?

    В края на краищата Пугачова има какво да прави - у дома, с деца, да се реализира като майка, което, според собственото й признание, не е направила с първата си дъщеря, която е отгледана от баба си. За щастие децата в тази двойка са все още малки, така че тук всичко все още е пред нея.

    За всички фенове на Пугачова определено искам да поясня, че не споря с факта, че тя е достойна за най-топлите и ентусиазирани думи, отправени към нея, и че тя е страхотна певица на своето време.

    И току-що изразих личното си мнение за видеото с нейно участие, след гледане на което просто съжалих певицата.

    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 

    BGtop

    или подкрепете този проект 
     
    Follow Библиотека ZigZag

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En