The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    петък

    Световен ден на усмивката

    ден на усмивката
    Ден на усмивката - най-добрият и щастлив празник. От обикновената усмивка светът става по-светъл, животът е по-красив, а е и по-весело на душата. Но толкова малко хора си спомнят за една проста рецепта за щастие. Усмихвайте се с нас. През първия петък от месец октомври се отбелязва необичаен празник - Ден на усмивката.
    Празнува се всяка година, датата му се мени, защото винаги е в първия петък на месец октомври. Основан през 1999 от американския художник Харви Бел. Негово е и усмихнатото жълто личице, символ на този световен ден.

    Усмихнатото жълто личице

    Традиция за това събитие е провеждането на изложби и благотворителни дейности. Организират се и забавни мероприятия за деца и възрастни.
    Огледайте се наоколо. Точно сега, където и да сте, по време на работа, у дома, на публично място. Колко са усмихнатите лица, които виждате? Десетки, единици или нито едно? И наистина, много от нас са забравили да се усмихват без причина, просто ей така. А обикновената усмивка може да направи чудеса и има дори специален празник, Световен ден на усмивката, предназначен да промени света.

    Усмихвайте се

    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


    BGtop




    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En