The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  петък

  Световен ден на усмивката

  ден на усмивката
  Ден на усмивката - най-добрият и щастлив празник. От обикновената усмивка светът става по-светъл, животът е по-красив, а е и по-весело на душата. Но толкова малко хора си спомнят за една проста рецепта за щастие. Усмихвайте се с нас. През първия петък от месец октомври се отбелязва необичаен празник - Ден на усмивката.
  Празнува се всяка година, датата му се мени, защото винаги е в първия петък на месец октомври. Основан през 1999 от американския художник Харви Бел. Негово е и усмихнатото жълто личице, символ на този световен ден.

  Усмихнатото жълто личице

  Традиция за това събитие е провеждането на изложби и благотворителни дейности. Организират се и забавни мероприятия за деца и възрастни.
  Огледайте се наоколо. Точно сега, където и да сте, по време на работа, у дома, на публично място. Колко са усмихнатите лица, които виждате? Десетки, единици или нито едно? И наистина, много от нас са забравили да се усмихват без причина, просто ей така. А обикновената усмивка може да направи чудеса и има дори специален празник, Световен ден на усмивката, предназначен да промени света.

  Усмихвайте се

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


  BGtop
  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En