The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  сряда

  Лайза Менели

  Минели
  Лайза Минели принадлежи към известно артистично семейство. Майка й е известната актриса и певица Джуди Гарланд, леля й по майчина линия е поп певица, а баща й, Винсънт Минели, е бил известен филмов режисьор от италиански произход. За първи път на екрана Лайза се появява в тригодишна възраст в последната сцена на филма през 1949 "Добрите стари дни през лятото", с участието на майка й и Ван Джонсън.
  През 1951 Джуди Гарланд се развежда и малката Лайза била в постоянно движение с майка си от място на място. Скоро след новия брак на майка й, тя има брат Джо и сестра Лорна. Заради постоянните майчини проблеми от депресия и наркотици, Лайза трябвало постоянно да се грижи за малките си брат и сестра.
  Но въпреки всичко това, майчината професия пряко засяга съдбата на Лайза. От ранна възраст тя започва да се появява на театралната сцена, след това по телевизията и на 17 години тя вече пее с майка си. Въпреки че те двете са били в доста топли отношения, по време на реч по повод "Лондон Паладиум" Гарланд признава таланта на дъщеря си, дори вижда и известна конкуренция. По-късно, Лайза си спомня: "Стоях на сцената заедно с майка си, но изведнъж осъзнах, че тя не е била майка ми ... тя е Джуди Гарланд."

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (556) Lang-En (123) Lang-Ru (120) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En