The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    петък

    Южна Индия

    пътешествия
       Южна Индия още от древни времена е известна със своята култура, кухня, природа и много други. Казват, че ако има рай на земята, то със сигурност щеше да е в Индия. Южна Индия е уникално място, тя е популярна не само сред индийците, тук идват огромен брой туристи. Индия винаги е била известна със своите легенди, традиции, свещени места и тайни, които мнозина биха искали да разгадаят.
       Пътувайки в Южна Индия, ще посетите няколко региона, всеки от които има собствен език, култура, кухня, празници и фестивали - но всички те предизвикват ярки, незабравими
    туристически преживявания. Туристите в Южна Индия са привлечени предимно от невероятната красота на природата. Също така, там са запазени някои много известни древни храмове.
       От цяла Индия хората идват тук, за да се молят на боговете си. Тези места, ще ви кажат много тайнствени легенди. В допълнение към културните ценности, туристи са привлечени тук от луксозни плажове Керала и Кочин. От толкова чиста и естествена красота е трудно да оклониш поглед. Тук ще намерите много тихо и спокойно място, където никой няма да попречи да се насладите на красотата на тази земя; но има и много активна зона, където можете да отидете катерене и рафтинг, на екскурзия или да отидете на круиз, да се насладите на дивата природа.
       В Южна Индия, ще намерите много курорти и хотели, достъпни по цена и много луксозни. С всяка година се подобряват условията за туризъм: властите виждат колко популярен е този край на страната им. Всеки, който идва в Южна Индия, се опитва да разгадае тайната на това място, което често наричат жилището на Бога. Чудните и живописни гледки, които не съществува никъде другаде, освен в Южна Индия - с безупречни зелени долини, очарователни сини плажове и високи хълмове - остават завинаги в сърцето на всеки пътешественик.
       Да поговорим и за храната в Южна Индия - непременно трябва да споменем супата от индийски елен и кокосовата лютеница. Храната обикновено се сервира на бананово листо, а това дава на храната специален вкус и аромат.


    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En