The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  четвъртък

  Не се унижавайте за ничия любов

  Не се унижавайте за ничия любов


      Любовта трябва да бъде естествено споделена. Ако се опитвате да я спечелите, привлечете, ако молите за нея, това е унизително и е винаги обречено на провал. Дори да си мислите, че сте спечелили вниманието на мъжа, то вероятно това е временно и със сигурност не се дължи на искрена любов, която той изпитва към вас. Нали не искате да ви обичат от съжаление или мъжът да е с вас от чувство на вина или неудобство, например? Как се гради семейство от неудобство или по неправилни подбуди?

      Любовта трябва да бъде красива, искрена и най-вече споделена. Но понякога човек забравя тези неща и се вкопчва в една връзка, която вече няма бъдеще.

  Ето и сигурните признаци, че се унижавате за любовта на мъжа до себе си:

   

  ➤Готови сте на всичко, за да запазите партньора си

      Както и да се държи той с вас, вие преглъщате и търпите, само защото се страхувате да не го изгубите. Струва ли си?

   

  ➤Толерирате насилието

      Примирявате се дори с психическото или физическо насилие върху вас. Премълчавате и си въобразявате, че виновната сте вие. Всъщност това е една много сериозна и дълбока тема, която едва ли би могла да бъде анализирана тук в няколко реда, затова ви молим, мили дами, ако сте жертва на домашно насилие от какъвто и да е вид, да потърсите помощ. И не, не сте виновни!

   

  ➤Мълчите, за да има мир

      Знаете, че партньорът ви не е прав, но си замълчавате, за да не го ядосате или да не предизвикате скандал. По този начин обаче подронвате достойнството си.

   

  ➤Задоволявате се с малко

      Сто пъти се държи лош ос вас, един път ви подарява цвете и ви казва, че ви обича, и това ви стига. Не, не е достатъчно. Не се унижавайте заради нечии подаяния. Заслужавате много повече. Повтаряйте си го! Вие сте достойна, умна, смела и красива жена. Не заслужавате такъв мъж.

   

  ➤Връзката за вас е смисълът на живота

      Не позволявайте да загубите идентичността си покрай партньора си. Не пренебрегвайте своите цели и мечти. Не губете самоличността си, защото така просто животът ви престава да има цел и посока, смисъл и стойност извън връзката.

   

  ➤Заплашвате, че ще се нараните

      Ако партньорът ви иска да се раздели с вас, а вие започнете да му говорите, че ще посегнете на живота си, ако го направи, имате сериозен проблем. Ако остане с вас по такава причина, дали ще е от любов? А и колко дълго ще продължи подобна връзка? Не просете любов, не се унижавайте и не губете себе си във връзката.

   

  ➤Винаги сте на разположение

      Когато и да ви се обади, вие сте на линия. И не защото нямате други планове, а защото зарязвате всичко друго и хуквате към мъжа. Нищо по-вредно от това няма. Как бихте могли да привлечете вниманието му, ако създавате впечатление, че нямате живот извън него и че винаги и по всяко време сте на разположение, щом ви „свирне“.


      Уважавайте себе си, за да ви уважават и другите. Обичайте себе си, за да ви обикнат и другите. Никой не иска да има до себе си човек без самочувствие, без качества, без амбиции.


  Източник: obekti.bg

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En