The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  вторник

  Този мъж ще те обича въпреки всичко

  Този мъж ще те обича


      Мъжът, който те обича истински, е онзи, който те приема такава, каквато си. Дори иска да бъдеш точно себе си. А дали твоят партньор е такъв?

  Вие сте срещнали мъжa, който ще ви обича въпреки всичко, дори когато:

  Дори когато прическата ти не е изобщо прическа, той не се притеснява. Харесва те всякак! Той не отдава никакво значение това дали си с пусната или с вързана коса, с права, или къдрава, с къса или дълга. Харесва те всякак. Дори и разрошена, когато се събуждаш сутрин.

   За него си красива и без грим. Не е нужно да се гримираш, за да бъдеш по-привлекателна в очите му. Защото той обича очите и лицето ти естествени, истински. Затова, вътре в себе си знаеш, че когато се гримираш, всъщност го правиш повече за себе си, отколкото за него.

   Не се притеснява от това как тялото ти се променя с времето. Защото трябва да си го признаем – променя се. Вече не изглежда така, както изглеждаше преди 10 години. И ти го знаеш. И той го знае. Но те харесва още повече. Защото това е твоето тяло. И твоята история. И защото те обича.

  ➤ Килограмите ти за него са просто цифри. Ти се побъркваш, когато качиш няколко килограма, а за него няма никаква разлика. Ти си си неговото момиче и си еднакво секси с няколко килограма нагоре или надолу.

   Насърчава те да следваш мечтите си. Подкрепя те да напуснеш работата, която не харесваш, за да правиш това, което харесваш. Защото вярва в теб. И иска да си щастлива.

   Не ти обръща гръб, когато си потисната. Повече мъже бягат от жени, които са депресирани. Но не и той. Той е до теб, за да те изслуша и да те утеши. Просто защото, за разлика от другите, истински го е грижа как се чувстваш. Дава ти пълна свобода да бъдеш себе си. Забавлява се със странностите на характера ти, намира ги за мили и смешни. За скъпи. Защото знае, че именно те те правят теб.

   Не се опитва да те контролира. Не определя с кого да се виждаш, не те кара да избираш между него и приятелите си, между него и семейството си. Не се сърди, когато имаш нужда да си насаме с мислите си. 

   Не се опитва да те променя. Дава ти пълна свобода да бъдеш себе си. Забавлява се със странностите на характера ти, намира ги за мили и смешни. За скъпи. Защото знае, че именно те те правят теб.

   Не те упреква за твоята чувствителност. Приема, че лесно можеш да се разстроиш или натъжиш. Достатъчно е да видиш някой, който страда, да спреш погледа си на реклама за гладуващите деца по света или да попаднеш на статия за кучешките приюти. Той знае, че сърцето ти е голямо и изпълнено със състрадание. И именно затова те обича.

   Прощава ти грешките. Няма безгрешни хора. И ти допускаш грешки. Включително и към него. Нараняваш го понякога. Но той ти прощава, без после да ти го натяква. Защото знае, че всеки може да сбърка. И че всеки заслужава прошка.

   Помага ти да се справиш с миналото. Провокира те да извадиш спомените от раклата и да застанеш срещу тях. Помага ти да простиш и да си простиш. Помага ти да продължиш.


  Източник: obekti.bg  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En