The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  неделя

  7-те най-важни неща за една жена

  7-те най-важни неща за една жена


      В следващите редове ще ви представим седемте най-важни неща за една жена. И не, бракът не фигурира в този списък.

  Да се научи да полага грижи за себе си

      В пълния смисъл на думата - както за физическото, така и за психическото си здраве. Да се вслушва в гласа на тялото и душата си. Да намира време за онези, които я зареждат с положителна енергия и добро настроение. Да страни от хората, натоварващи я с отрицателни емоции. Да си почива, да медитира, да бъде своя най-добър приятел.

  ➤ Да пътува

      Няма значение дали е сама или в компания - важното е да посещава нови места, любими места, различни места. Важното е да умее да се откъсва от ежедневието и от задълженията, от работата и от отговорностите. Важното е да си позволи да живее. Всяко пътуване зарежда. Помага ти да погледнеш живота си отстрани. Да погледнеш в перспектива. Носи успокоение и мъдрост. Затова, пътувайте, момичета! Наблизо и надалече! Просто пътувайте.

  ➤ Да се научи да не задържа емоциите си

      Да не се страхува да плаче. Сълзите не са признак на слабост. Напротив, показват сила. Сила да признаеш, че страдаш, да признаеш, че те боли. Сила да признаеш, че нещо или някой те е наранил. Да се научи да не потиска гнева си, огорчението си, яда си. Да се научи да ги насочва в правилната посока – извън себе си, а не навътре в себе си. Да се осмели да свали маските и да покаже лицето си. Весело, тъжно, спокойно, гневно – нейното лице.

  ➤ Да не се примирява с досадната си работа

      Да се осмели да търси своето призвание. Да се осмели да го следва. Дори ако никой друг не разбира защо го прави. Важното е да помни, че за собствените си решения е отговорна единствено и само пред себе си. Но също така и само себе си може да обвинява за пропиляното време в изпълнение на задачи, които не й доставят удоволствие, които не я мотивират, които не я провокират. Животът е твърде кратък и твърде голяма част от него прекарваме в работа. Нека поне е такава, каквато обичаме. Чрез която намира начин да изразим себе си. Да надграждаме себе си.

  ➤ Да не се сравнява с останалите

      Нито външния си вид, нито начина си на живот, нито постиженията си. Всеки има собствен път. Всеки чертае собствената си съдба. Това, което за другите е приоритет, за нея може да е на последно място в списъка й с житейски задачи. И в това няма нищо лошо. Това си е нейният списък. И нейният живот. Затова, не се сравнявайте с никого, момичета! Не се опитвайте да подражавате на никого. Не забравяйте, че не сте тук, за да се състезавате с някого, нито да доказвате нещо на някого. Тук сте, за да се опознавате, да се развивате, да бъдете по-добрата версия на самите себе си.

  ➤ Да не позволява на другите да й поставят граници

      Да не слуша „мъдрите им съвети”. Да се научи да слуша интуцията си. И сърцето си. Да се научи да вярва в себе си. Да следва само себе си. Да се осмели да се бори за мечтите си. Да не се страхува да рискува. Да не се страхува да живее!

  ➤ Да си позволи да бъде щастлива.

  Позволете си да бъдете себе си.


  Източник: обекти.bg

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (556) Lang-En (122) Lang-Ru (119) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En