The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    понеделник

    Невидимата кармична нишка

    Невидимата кармична нишка



       Чували ли сте някога твърдението, че ако ви е писано да бъдете с някого, рано или късно ще го срещнете? Сякаш между хората е опъната невидима кармична нишка, която преминава от едно сърце към друго.

       Не са рядкост случаите, когато двойките се разделят и създават нови семейства, но все още се привличат взаимно.
       Не можеш да избягаш от съдбата, както се казва. Хората, които са предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима нишка. Според едно популярно вярване в Азия тя се нарича още "червената нишка на съдбата".

       Една традиция повелява, че хората, които са предопределени един за друг, са свързани с червена невидима нишка, омотана около глезените им или около китките им. За нея няма пречки или обстоятелства. Тя може да се разтяга или свива, но никога не се къса - въпреки времето и разстоянието. И се скъсява ден след ден, докато хората, които са предопределени да бъдат заедно, се срещнат.
       В края на краищата те са буквално свързани един с друг. Фактът, че тези нишки не са видими, не означава, че не съществуват.

       Ето как вървим през света - свързани с невидими червени нишки с онези, с които просто трябва да се срещнем. Понякога нишката се заплита до неузнаваемост или се опъва толкова много, че ни се струва, че ще скъса. Но това никога няма да се случи. По един или друг начин нашата сродна душа ще си проправи път към нас през годините и разстоянията. Нищо няма да я спре или да я отклони от пътя ѝ.

       Дори да сме напълно различни и да живеем на различни континенти, все някога ще се срещнем. Червената нишка ще стане толкова къса, че буквално ще се "сблъскаме един с друг". В този момент ще разберем без думи, че цял живот сме търсили и чакали този човек.




    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En