The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  четвъртък

  Най-трудното изпитание

  Най-трудното изпитание

      
      Кое според вас е най-трудното нещо в живота на всяка жена? Родилните мъки? Зависимостта от мъжа? Хаосът в ума и душата?
      Когато на една жена й е зле на душата, тя търси причина. Не може просто така! И тя я намира - не ѝ е трудно. Малко по-изпитателно гледа близките си. Още по-остро вижда недостатъците им, забелязва всяка грешка. Постоянно си задава въпроса: „Какво не е наред?“ И намира нови и нови отговори.
      Между другото, след бурен изблик на емоции и освобождаването им по време на кавга, тя може да се почувства по-добре. Особено ако тя обикновено потиска емоциите си. Плаче, крещи и някак изведнъж ѝ става по-леко. Вече не е в толкова ужасно настроение.
      Една жена не се уморява от нищо толкова, колкото от себе си. Когато е в лошо настроение. Когато не иска да разваля отношенията и настроението на другите, но не се получава. Когато любимите хора са досадни. Когато нищо не я прави щастлива и нищо не се получава както трябва. Вътрешното й терзание от такова настроение е няколко пъти по-силно от страданието на мъжа й, който нищо не разбира.
      Каква ще бъде зрялата ви позиция? Да контролирате настроението си и винаги се усмихвате? Или да сведете до минимум такива неочаквани и неприятни ситуации?
      Невъзможно е напълно да се отървете от лошото настроение. То понякога ще се дотътри. Да се ​​опитвате да сложите усмивка на лицето си в този момент е престъпление срещу собствената ви душа.
      Първо, трябва да си позволите понякога да сте в лошо настроение. Знаете ли, много интересно нещо е, че когато се борим с нещо, то се засилва. Колкото повече се борим, толкова повече то се увеличава. И когато понякога си позволяваме да бъдем глупави, да бъдем лоши, да сме злобни, подобни прояви стават по-редки.
      Второ, да приемете лошото си настроение и себе си заедно, ведно, е важна стъпка. Всичко останало губи силата си без него. Нищо няма да помогне, докато една жена не каже на лошото си настроение:
   
  „Да! Ти дойде днес. Е, влез, заповядай, настани се, чувствай се като у дома си” Не през зъби, а искрено. 
      Емоциите са част от живота. За една жена това е най-голямата част от нея. Няма нищо по-важно и по-ужасно от чувствата на жената. Ако тя ги приеме и знае как да се справи с тях, тогава тя се превръща във магьосница, способна да прави чудеса. Ако не, тогава е Баба Яга, която унищожава себе си и близките си едновременно.
      Пестете енергията си. Тя не е безкрайна. Свършва сякаш внезапно. Но всъщност можете да почувствате приближаването на края – ако се научите да чувате тялото и душата си. Да запазиш енергията за себе си означава да не даваш всичко изцяло на други хора, дори и да са най-близките. Имате повече нужда от тази енергия – за да възстановите силите си и утре отново да сте във форма.
      Лошото настроение е като дъждовен ден. Просто трябва да го преживееш. С времето дори ще се научите да му се наслаждавате. В крайна сметка можете да лежите в леглото цял ден - позволете си такъв лукс. Или гледайте тъжен филм и плачете. Или си позволете да не общувате с никого. Или изхвърлете всички боклуци, които ви дразнят от дълго време, но никога не сте стигнали до тях.
      Дъждовният ден е не по-малко важен от слънчевия. Особено ако се отнасяте към него не като към наказание или кошмар, а като към част от живота. 
      Необходима част, за да има вътрешна и външна хармония.


  MORE


  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.  
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на: 


  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (556) Lang-En (123) Lang-Ru (120) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En