The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    петък

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 3 Kasım Cuma

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK.  3 Kasım Cuma


    Ona nasıl aşık oldun? 
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...

                                            3 Kasım Cuma

        Sevgilim, tüm iletişimimiz boyunca seni, birbirimize göre olmadığımızı bana gösteren küçük testlere tabi tuttum. Daha doğrusu sana göre değilim.
        Özgürlüğümü seviyorum, can sıkıntısından nefret ediyorum, paradan nefret ediyorum, birçok ilgi alanım var ve bunlar sizinkinden oldukça farklı. Burada yanılıyor olabilirim çünkü bana ilgi alanlarından hiç bahsetmedin. Her hafta bir akşam spor danslarına giderim. Hafta sonunda yüzmeye ve kürek çekmeye gidiyorum. Kışın yüzmeyi ve kürek çekmeyi Sofya yakınlarındaki dağlarda kayakla değiştiriyorum. Yazın bir haftalığına Güney Karadeniz kıyısındaki yat kulübündeyim. Orada rüzgar bir yelkenli yatın yönetimine çok uygun.
        Başka bir deyişle benimle yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyorsun. Mutsuz olacaksın. En mutsuz adam sen olacaksın. İnan bana, sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
        Tatlım, tüm gerçeği bilmiyorsun. Umursamadığın için sana her şeyi anlatmadım. Ve bu gerçeği sana yüklememeye karar verdim.
        Singapur'a ilk defa gitmedim. Babam, annemle birlikte öldüğü trafik kazasından önce Singapur'da çalışıyordu. Uzun zaman önce oradaydım, babamın güvenebileceğim eski meslektaşları var ama sadece başlangıç ​​aşamasında. Onlar beni biliyor. Ben de onları. Fazlası var.
        Ama bu senin için yeterli. Eğer sorarsan sana daha fazlasını anlatacağım. Bu olmayacak çünkü sen zaten bana haber vermeden, rahatsız edilmeden beni sessizce terk ettin. Ve beni aramayacaksın. Çünkü beni istemiyorsun. Eğer beni isteseydin şimdiye kadar bana yazardın.
        Bir adam beni istediğinde bana mesaj atıyor!

     
    DAHA

    BAŞLANGIÇ

    Please rate my work and vote for my blog on:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En