The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    вторник

    Хари е откаран с линейка в болница

         
    Хари е откаран с линейка в болница

         Хари е откаран с линейка в болница. Имал е силно гадене. Съобщава се, че причината за лошото му здравословно състояние се дължи на съпругата му Меган. Инцидентът е станал малко преди самостоятелното му пътуване до Япония.
         Хари сигурно е бил ядосан. Какво точно се е случило, не е съвсем ясно. Новината беше съобщена от немското списание Das neue Blatt, а на корицата се появи снимка на линейката в Монтесито. Според съобщенията на принца му станало лошо след поредния спор с Меган Маркъл.

    "По принцип той вече не може да издържа на съпружеското напрежение и на постоянната нервност на съпругата си. Бракът им се разпада и Хари не може да го понесе повече", се казва в доклада.
        Германците казват, че това е по нейна вина! Разбира се, инцидентът не е официално потвърден, но истината е, че никой не го е отрекъл. Очевидно Хари и Меган също следват същата стратегия като Бъкингамския дворец и мълчаливо игнорират най-лошите слухове.
        Това, което е сигурно, е, че Хари и Меган не са толкова добре, колкото бяха някога.
        Двойката е избрала две отделни кариери. Лейди Маркъл, която се провали в опита си да си върне Холивуд, иска отново да стане инфлуенсър в социалните мрежи. Докато Хари продължава да работи с Netflix.


    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En