The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  вторник

  Хари е откаран с линейка в болница

       
  Хари е откаран с линейка в болница

       Хари е откаран с линейка в болница. Имал е силно гадене. Съобщава се, че причината за лошото му здравословно състояние се дължи на съпругата му Меган. Инцидентът е станал малко преди самостоятелното му пътуване до Япония.
       Хари сигурно е бил ядосан. Какво точно се е случило, не е съвсем ясно. Новината беше съобщена от немското списание Das neue Blatt, а на корицата се появи снимка на линейката в Монтесито. Според съобщенията на принца му станало лошо след поредния спор с Меган Маркъл.

  "По принцип той вече не може да издържа на съпружеското напрежение и на постоянната нервност на съпругата си. Бракът им се разпада и Хари не може да го понесе повече", се казва в доклада.
      Германците казват, че това е по нейна вина! Разбира се, инцидентът не е официално потвърден, но истината е, че никой не го е отрекъл. Очевидно Хари и Меган също следват същата стратегия като Бъкингамския дворец и мълчаливо игнорират най-лошите слухове.
      Това, което е сигурно, е, че Хари и Меган не са толкова добре, колкото бяха някога.
      Двойката е избрала две отделни кариери. Лейди Маркъл, която се провали в опита си да си върне Холивуд, иска отново да стане инфлуенсър в социалните мрежи. Докато Хари продължава да работи с Netflix.


  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En