The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    понеделник

    Съвети за жената. Той има ли нужда от мен?

       
    За жената. Той има ли нужда от мен?

    Как да разберете дали човекът, на когото пишете или се обаждате, има нужда от вас.
       Ако винаги сте първата, която пише или се обажда и след това се чудите дали той има нужда от вас, има само един начин да си отговорите на този въпрос.
       Трябва да спрете да инициирате контакт. Дори желанието да е много голямо, да ви се иска да пишете, да изпратите снимка,  да попитате: "Как си?", не го правете. Спрете.
        Но тогава този човек няма да се обади или да пише сам, той никога не е правил това! Той не го прави, защото вие го правите. И е свикнал с това. Приел е този модел на общуване. Вие правите първата крачка, а той прави втората.
       Този човек изглежда щастлив от факта, че му се обаждате или пишете. Изглежда, че е съгласен да се срещнете. Но дълбоко в съзнанието ви гризе едно съмнение: „Има ли нужда от мен?“ Затова намерете смелостта да получите отговор.
       Ако сте му необходима, той сам ще се обади или ще пише. Може би не веднага. Може би ще трябва да изчакате и да се притеснявате. Но ако той се нуждае от вас, ще изчака обичайното обаждане или съобщение и тогава ще направи крачка. Може би ще изпрати усмивка или забавна снимка, но и това е стъпка. Има нужда от вас.
       Отговорете и вие със снимка или усмивка, и изчакайте още малко. И човекът ще започне да общува. Той ще напише: "Как си?" или нещо подобно.
       А ако не пише? Ако не се обади? Ако изчакате един месец и няма сигнал?
    Тогава не сте му нужна. Той се справя добре и без вас. Вие не сте част от картината на живота му. И няма нужда да го оправдавате с много работа или срамежливост. Той няма нужда от вас. Трябва да приемете това.
       Това не е краят на света, а нещо, над което трябва да се замислите. Ако имате много време и енергия, можете да продължите да пишете и да се обаждате първа. Но най-вероятно от връзката ви няма да излезе нищо. Нещата просто ще продължат да се влачат по този начин.
       Това е тъжен начин, но няма друг. Без да се обиждате взаимно, без да се карате, трябва да спрете да инициирате комуникация и да изчакате. 
       Ако в продължение на един месец мъжът не е писал или не се е обадил - не сме му толкова необходима и интересна.
       И той не се интересува от това как си и как върви животът ти. Приемете това и не страдайте.



    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En