The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    вторник

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK. 24 Ekim Salı

    SANAL AŞKIM. GÜNLÜK.  24 Ekim Salı


    Ona nasıl aşık oldun? 
    Bilmiyorum, konuşuyorduk...

                                                   24 Ekim Salı

             Senden ne istedim sevgilim? Sen ve ben nerede hata yaptık?

       Başlangıçta birkaç açıklama yapacağım. "Ben ve sen" veya "o ve o" yerine yazılacak - kadınlar ve erkekler.
    Burada size yazdığım her şey benim buluşum değil. Yazarımın eserini okuyorsunuz. Konu olarak Psikoloji bilimi çerçevesinde yer almaktadır. Bazı yerlerde okurken sıkılmamanız için mizahla yaklaştım. Lütfen bunu şaka olarak algılamayın.
       Aşağıda anlatılanlar, gerçek hayatta ve sanal, uzaktan iletişimde her iki olasılık için de geçerlidir. Bu iki iletişim biçimi arasındaki fark nedir?
       Gerçek hayatta görsel temas vardır, fiziksel temas vardır (dokunmak, el ele tutuşmak vb.) ve özgür sözlü ifade vardır - sınırlama olmaksızın.
       Ancak sanal iletişim yalnızca sözlü yani sözeldir ve sınırlıdır.
       Genel olarak konuşursak, sanal iletişim, gerçek hayatta olduğu gibi aynı sonucu almak için daha fazla çaba gerektirir.
       Her şeyi bilimsel terimler olmadan, basit kelimelerle anlatmaya çalışacağım, böylece daha kolay anlayabilirsiniz.
       Sana söz veriyorum, seninle aramızdaki yazışmalarda objektif olacağım. Ve sizden bunu benim nezaket eksikliğim, yani hakaret olarak algılamamanızı bekliyorum.
       Şu ana kadar düşünceli davrandım, size ciddi açıklamalarda bulunmadım, size ders vermedim.
       Sana tavsiyede bulundum.
       Bazı yerlerde iletişimimizden örnek olaylar aktaracağım.
       Okuyacaklarınız gözlerimden yansıyor. Yine de ergen değilim. Ve son yıllarda bir manastırda rahibe olarak yaşamadım. Sana başka zaman söylemiştim.
      
       Bu konu hakkında bir görüşünüz var mı? Peki yorumlar? Hadi başlayalım.

       Konuşmada çekingen olmamalısınız.
    Hem gerçek hayatta hem de sanal iletişimde geçerlidir.

       Erkeğin susması, yazmaması, cevap vermemesi ve sadece kadının konuşması ya da yazması durumunda kadın onun çekingenliğini olumsuz algılamaktadır. Çünkü onun sessizliğini kendisine karşı ilgisizlik olarak yorumluyor.
       O zaman bile sana bir kapı kapanır.
    Bu davranışınızın nesnel sebepleri varsa bunların önceden duyurulması, söylenmesi, belirtilmesi gerekir. Bu doğrudur ve güven oluşturur.
       İpucu: Konuşmaya alışkın değilseniz evde yalnızken pratik yapın. Düşüncelerinizi yüksek sesle söyleyin, aynanın karşısında konuşun. Bu zorluğun aşılması gerekiyor. Genel olarak iletişim için faydalıdır.

       Küçümsediğini göstermene gerek yok.
    Mesajlarına kısa ve öz yanıt vermeyin. Çok yazıyor, koca bir roman, her şeyi ayrıntılı olarak anlatıyor ve sen kelimelerden korkuyorsun. En kötüsü ona cevap bile vermiyorsun. Hemen kendisi için bir sonuç çıkarıyor - beni görmezden geliyor.
       İkimizin de başına benzer bir şey geldi. Ve çok yakında. Bana her seferinde tek bir kelimeyle cevap verdin - evet, hayır, tamam vb. ya da hiç cevap vermedin. Ancak bunun bilimsel olarak kanıtlanmış bir nedeni var.
       Erkeklerin kendilerini yazılı olarak iyi ifade etmeyi bilmedikleri bilinmektedir. Bunun için kendiniz üzerinde çalışmalısınız. Yazılı sözler sepetten dökülüp dağınık, dağınık patatesler gibi olmamalıdır. Bunları cümleler arasında virgül, tire ve nokta ile ayırın. Özellikle yabancı dilde iseler. Kadın çeviride kaybolacak ve sizi doğru anlayamayacaktır. Yanlış anlamalar olur, onun adına yanlış sonuçlara varılır.
     
       Onun sana yazdıklarını okuman çok önemli. Bu zorunludur! Sana yazdıklarında onun için önemli olan bir şey var. Aksi halde size yazmayacaktır. Sizden beklentiler var. O sana sorular sorar, sen de cevabını yazarsın. Reddetmeyin.
       Hikayelerini beğenmiyorsanız, okuyup yanıt verecek vaktiniz yoksa iletişimi hemen kesmeniz daha iyi olur. Hemen tekrar ediyorum! Bunu yapın, ancak kibarca ve nezaketle.

    Burada ikinci kapı önünüze kapanıyor.
       Ve bu ikimizin de başına geldi - bana bir şey söylemek istedin ama onu iyi, ayrıntılı ve doğru bir şekilde tanımlamadın. Ben anlamadım, sen bana "unutabilir misin" dedin, "bana kızgın mısın?" diye sordum, vs. Yazışmalarımızın tamamını anlatmak istemiyorum.

       Her kadın duygusal açıdan aşırı gelişmiştir. Her şeyi çok derinden yaşıyor, erkek beyninin hiçbir şekilde göremediği binlerce nüansı ve detayı algılıyor.
       Onu bekletme. Önce onu aramalısın. Olası saat farkını göz önünde bulundurarak iletişim kuracağınız gün ve yaklaşık bir saat üzerinde anlaşın. Bu düzenleme yoksa, çevrimiçi olup olmadığınızı görmek için her 5 dakikada bir bilgisayara bakacaktır. Ve onun yanlış sonucu şu olacaktır: "Meşgul değil, benim için özgür değil." Ve yine ihmal edildiğini hissedecek.

       Ve her şey çok basit. Kadınlar aslında çok fazla şey istemez!
    Gerçek kadınları kastediyorum, bilek kızlarını değil. Detaylar kadınlar için çok önemlidir, erkeklerin yaparken farkına bile varmadığı küçük detaylar.
       Bazen nazik sözler - canım, canım, güzelsin, güzel görünüyorsun, harika bir fotoğraf, saçın çok güzel vb. - kadınlar için bir hediyeden çok daha değerlidir. Kadınlar birbirlerine kur yapmalı.
    Mahkemeye!
       İçingerçek bir kadının bir erkekten istediği ve beklediği şeyleri öğrenmenizi öneririm.
      
    1. DOSTLUK

       İki kişi gerçek hayatta birlikte olmak istiyorsa (kısa, uzun veya sonsuza kadar), birbirleriyle konuşabilmeleri gerekir. Aralarında diyalog eksikse, bu onların uygun olmayan ortaklar olduğu anlamına gelir.
       Bir kadın yalnızca kendini kötü hissettiğinde ya da bir sorunu olduğunda partnerinin anlayışlı olmasını ister. Ve insan sadece kendi istek ve ihtiyaçlarını düşünmemeli, bu konuda bencillik yapmamalıdır. Çünkü onunla bir kadın arasındaki ilişki her zaman iki taraflıdır.
       Kendinizi önemsediğiniz kadar kadını da önemsemelisiniz.
    Sorular sorun, ayrıntıları sorun, size her şeyi anlatmasını isteyin. Ona arkadaşlığını kanıtlamanın tek yolu bu. Ve sana güvenmeye başlayacak.

    2. DÜRÜSTLÜK

       İlişkilerin %90'ı yalanlar yüzünden bozulur ve bu yalanlar genellikle birikir ve nihai sonuç olarak ayrılığa dönüşür. Bu gerçek güvenle ilgilidir!
       Seninle benim aramdaki yalanlar hakkında konuşmayacağız. Çatışma yaratacağız. Birbirimize yeterince yalan söyledik. Yalan olmadığını söyleme!

    Kadınlar gerçekte ne ister?

       Bazıları sahip olabilecekleri her şeyi ister; Diğerleri sahip olamayacakları her şeyi isterler; Belki kendilerine verileni ya da verilmeyeni istiyorlar. Ve belki de hiçbir şey istemiyorlar.
       Kökeni, ırkı, milliyeti, etnik kökeni, dini, tutkuları ne olursa olsun tüm kadınlar tek bir şey ister: SEVGİ ve onu hayatları boyunca ararlar.
       Kadının sana karşı ne istediğini anlamalısın. Böylece tavrınızı, dostluğunuzu, samimiyetinizi nasıl ifade edeceğinizi doğru bir şekilde seçeceksiniz.
       Ve ancak o zaman bir strateji oluşturacaksınız.

       Gerçek şu ki çoğu kadının istekleri son derece basit ve erkekler için tamamen anlaşılmaz. Onlar erkekler ipuçlarını anlamıyorlar ve kadınlar doğrudan olduklarında onlara bir tür oyun varmış gibi geliyor. Ve sonra soruyorsun: "Benimle mi oynuyorsun?". Bana sorduğun gibi.
       Açık olalım, kadınlar oldukça karmaşık varlıklardır; duygusaldırlar ve çelişkilerle doludurlar ama bu onları benzersiz ve tekrarlanamaz kılar.
       Gerçek hayatta bir kadın için günümüzde en büyük lüks, tavır, nazik söz ve ilgidir.
       Ama birkaç şey daha var.

    BİRİNCİ. Kadınlar kısa boylu erkekleri hiç sevmezler, o yüzden asla kısa boylu olmayın. Hala kısaysanız, bir kadını alt etmek için üç kat daha fazla çalışmanız gerektiğini bilin. Uzun boylu bir erkek de kadınlar tarafından tercih edilmemektedir. Çok uzun olmayın çünkü elbise askısı gibi görüneceksiniz ve kadının sizi paltosunu tutmak dışında bir şey için kullanması pek olası değil. Bu yüzden çok uzun olmayı unutun. Ortalama boy çok sıradan ve sıradan erkekleri de, kadınları da kimse sevmiyor.
       Gerçek hayatta kadınlar kendilerinden 20 cm uzun erkeklerle çıkmayı severler. Bunu ben uydurmadım. Resmi olarak yayınlanmış bir sosyolojik araştırmadan alıntı yapıyorum. Size kişisel bir örnek vereceğim. 178 cm boyundayım, saçlarımdan 2 cm ve ayakkabılarımın topuklarından birkaç santimetre daha ekleyin. Topuklu ayakkabının da bir standardı var: Dans ayakkabılarının topukluları 7 cm olmalı ve toplam boyum ne kadar? 178+2+7=187 cm Boyu 200 cm ve üzeri olan bir erkek bana uygundur. Bu adamlar nerede?
       Diğer kadınlara Daniel'ım çok uzun görünüyordu. Benim için tam anlamıyla doğruydu, doğrudan bir dergiden fırlamış.
    Bu gerçeği hatırlattığım için özür dilerim.

    SANİYE. Temel olarak kadınlar her kaslı erkekten hoşlanırlar. Ama günün sonunda, sadece yağsız sütle yulaf ezmesi yiyen ve günde sekiz saatini spor salonunda geçiren bir ikebana istemiyorlar.
       Ancak eğer şişmansanız veya formda değilseniz, paraya sahip olmak en iyisidir, ancak bu da her zaman işe yaramaz.

    ÜÇÜNCÜ. Sakalınızın değerli olduğunu düşünüyorsanız tekrar düşünün. Kadınlar için, eğer Brad Pitt'in yüzündeyse üç günlük sakal seksidir ve sizinki için, bilmiyorum, sizi görmedim. Lütfen benimle burada tartışmayın, savaş çıkacak.
       Ancak ulusal özelliklere saygı duyulması gerekir. Bazı ülkelerde neredeyse tüm erkeklerin sakalı var. Onlara yakışıyorlar, yakışıyorlar ama muhtemelen sadece yerel kadınlara yönelik. Yabancı kadınlardan şüphe duyuyorum. Şahsen "asma kilit" sakalını gerçekten seviyorum. Ama her erkeğe yakışmıyor.
       Bu esas olarak gerçek hayat için geçerlidir ve bunu görmezden gelebilirsiniz.

    DÖRDÜNCÜ. Gerçek hayatta kadınlar hünerli ve proaktif erkeklerden hoşlanır. Sağ eliyle çekiç tutarken, sol eliyle de arabanın yağını değiştirirken ağzında faz ölçerle şofbeni tamir edenler. Ancak tek yaptığınız buysa, sizin basit ve aptal olduğunuzu düşünebilirler. Asla basit ve aptal görünmeyin. Kadınlar, hayatlarında okudukları tüm edebiyatın bir elin parmaklarında sayılabileceği sert ve kaba erkekleri sevmezler. Bu nedenle, meşgul iki elin yanı sıra, şofbenin onarımı ve arabanın yağının değiştirilmesi sırasında, radyoda Beethoven'ın Beşinci Senfonisi çalarken Shakespeare'in bir eserini tutacak üçüncü bir ele de erkekler ihtiyaç duyar.
       Tek cümleyle - el becerisini geliştirinevde kalın ama kitap okuyarak ve müzik dinleyerek vakit geçirin. İletişim kurduğunuz kadının tercihlerine ilgi gösterin. Bu şekilde onu ihmal etmediğinizi kanıtlamanız daha kolay olacaktır.
       Bir kadınla uzaktan iletişim kuruyorsanız, benimle iletişim kurduğunuz gibi hazırlıklı olmanız gerekir. Bunu kanıtlamak için size birkaç kez sinyal veriyorum. Size "Tavuk Çorbası Ruha" kitabıyla, Stevie Wonder'ın "Seni sevdiğimi söylemek için arıyorum" şarkısıyla, "Pretty Woman" filmiyle şakalar verdim. Senden onlar hakkında tek kelime yok.
       Burada sana bir kapı daha kapandı.
    Siz de bana şu şekilde cevap verebilirdiniz: "Şarkı çok hoş ve romantik metinli ama kitabını okumadım. Bana biraz anlatır mısın?". Bu sayede başından buraya kadar okuduğunuz her şeye cevap verdiğinizi kanıtlayacaksınız.

    BEŞİNCİ. Ne yapıldığı değil, nasıl yapıldığı önemlidir kuralı da tüm gücüyle geçerlidir.
       Bir kadın bunun farkına varmayabilir ama sezgisel olarak erkeğin bu romantik jestin ardındaki duygularını hisseder. Erkekler jesti parayla, kadınlar ise algıladıkları duyguyla ölçer. Ayrıca her kadın romantizmi kendine göre algılar.
    Size tavsiye: Eğer onun için kişisel olarak kalpten bir şey yapmıyorsanız, hiç yapmamak daha iyidir.
     
    ALTINCI. Dikkat. Dikkat eşittir sevgi. İnsan ancak kendisi için önemli olan şeylere samimi ilgi gösterebilir.
       Pek çok erkek, kadınların faaliyet ve ilgi alanlarının saçmalık olduğunu düşünüyor. Ve nasıl olduklarını sorma zahmetine bile girseler, sorularını zorunluluktan soruyorlar.
    Erkeklere: Bir kadına ilgi alanları ve faaliyetleriyle ilgili sorular sorarak yaklaştığınızda bunu içtenlikle yapın; bir şeyi gönülden yapmıyorsanız, yapmamak daha iyidir.
       Ve yazışmalarımızdan bir örnek daha. Sana bir şey yazdım, söyledim ve sen bana cevap verdin: "Hikâyelerini okumak için burada değilim."
       Hop, yan kapıyı senin için kapat.

    YEDİNCİ. Paylaşmak. Erkekler gücü ve sessizliği erkekliğin bir işareti olarak görürler. Sessiz kalarak masaya yumruk atmak. Kadınlar ise duygusal açıklığı erkekliğin bir işareti olarak görüyor. Kadınlar açıktır ve duygusal bir bağa ihtiyaç duyarlar. Herkesin diğerinde neler olup bittiğini bildiği tam iletişimle ilgilidir.
    Size tavsiye: Duygular bir kadının kalbine (ve diğer her şeye) giden yoldur.

    SEKİZ. Saygı. Aslında kadınların asıl istediği de budur. Çünkü her şeyi içerir - dikkat, özen, sevgi, iletişim, ortağa gerçek ilgi, dostluk. Her şeyi listelemek değil.
       Saygı, ister erkek ister kadın olsun, bir kişinin tüm kişiliğine saygı duymaktır. İnsanlar arasındaki her ilişki, partnere saygı, kabul ve saygıya dayanır.

    Size tavsiye: Sağlıklı bir ilişki istiyorsanız kadını eşit bir partner olarak kabul edin ve ona hak ettiği saygıyı gösterin.

    DOKUZUNCU. Kadınlar uzun zamandır öngörülemez ve göz ardı edilemeyecek giyilebilir şeyler olma ününü kazandılar. Kadınların erkeklerden istedikleri şeyler çoğu zaman karşılanamaz ve hiçbir şekilde karşılanamaz. Hatta vakaların büyük bir kısmında, kesinlikle erkeklerin kadınlarda sevdiği şeyler var.

       Basit bir şey söyleyin: "Seni seviyorum ve seni sevmeyi seviyorum." Ama bu kadının kalbini eritmek içindir.
       Ancak iki ruhun ortak çıkarları yoksa bu mümkün değildir.

       Senin ve benim ortak çıkarlarımız yok. İlgi alanlarım neler biliyor musun? Bir kısmını paylaşmıştım ama muhtemelen hatırlamıyorsunuz. Başladım ama devam etmeme izin vermedin. Ve seninkinin ne olduğunu benimle paylaşmadın. Bana bu konuda hiçbir şey söylemedin.

       Ama konuya geri dönelim. İkinci kapıyı kapattıktan sonra bile stratejiniz başarısızlığa doğru gidiyor. Henüz hiçbir şeyin kaybolmadığına ya da kaybolduğuna karar verirseniz ama onunla takılmaktan hoşlanıyorsanız, onunla flört etmeye devam edin. Sabah merhaba deyin veya karar verdiğiniz öğle yemeğinde, akşam ise gününün nasıl geçtiğini sorun. Ta ki sana tamamen güvenene kadar.
       Not almanızı tavsiye ederim. Çünkü eminim ki birkaç tezgahta dokuyorsunuzdur. Umarım neyi ima ettiğimi tahmin edebilirsiniz. Karışıklık ve kafa karıştırıcı bir durum haline gelecektir.
       Benimle böyle iki duruma izin verdin. Ama fark etmemiş gibi davrandım. Ne kadar ileri gidebileceğini bilmek istedim. Ve anladım.
       Bütün kapılar çoktan sana kapandı sevgilim.
       Burada en sevdiğim sloganı tekrarlayacağım: "Ona nasıl aşık oldun? Bilmiyorum, konuşuyorduk."
       Hiçbir şey arkadaş kalmamızı engelleyemez. Sanal arkadaşlar. Paylaşalım, destek olalım, motive edelim, birbirimizi düzeltelim.
      "Canım", "sevgilim" gibi aşk hitaplarımdan rahatsız olduysanız bilin ki bunlar benim ruhumdan geliyordu. Bir şekilde içeriden yanıma geldiler.
    Bu.


     
    DAHA

    BAŞLANGIÇ

    Please rate my work and vote for my blog on:


     
    BGtop



    Follow Библиотека ZigZag

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En