Приятно е да се разпуснеш с чаша бира и на поиграеш футбол. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се насладиха на по чаша бира и играха футбол на хиподрума "Нюмаркет".


Кейт пи бира и игра футбол с обувки на платформи


Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха във весело настроение, когато пристигнаха в четвъртък следобед на първия по рода си Ден на графство Кеймбриджшър.

По време на празненството, което включваше състезания, представления и повече от 100 щанда, хиляди хора събираха пари за благотворителност, но Кейт и принц Уилям бяха тези, които приковаха погледите.

Кейт бе облечена в пъстра рокля и със сандали на платформа, но това не й попречи да подхване футболната топка и да я вкара във вратата пред впечатлената тълпа. Преди да опита, Кейт предупреди хората, че ще й бъде трудно да рита с тези обувки.

 

Кейт пи бира и игра футбол с обувки на платформи

 

След като вкара топката в мрежата, херцогинята стисна ръката на момче, което играеше преди нея, и каза: "Ти се справи по-добре от мен". Защото й беше много приятно да поиграе футбол.

Принц Уилям, който тази седмица беше рожденик, реши да не остава по-назад и се включи с топката въпреки че беше облечен в тъмносин костюм и велурени обувки.

След това тя и принц Уйлям пиха студена бира, за да се разхладят, докато оживено разговаряха с няколко собственици на щандове, а също дегустираха и шоколад.

Събитието включваше 120 щанда на изложители от Кеймбриджшър, благотворителни организации и хора от общността.

По-рано вчера Уилям, и Кейт бяха в музея "Фицуилям" в Кеймбридж, за да представят наскоро поръчан ослепителен техен портрет - първият откакто са заедно, като двойка.