The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    четвъртък

    Защо Путин през 2021 е толкова различен от Путин през 2000 г.?

    Неведнъж или два пъти съм срещала версии в интернет, че истинският Владимир Путин отдавна е мъртъв и че вместо него управлява група служители, които понякога вместо него показват двойник.


    И наистина има основания за такива версии. Ако погледнете снимките, днешният Путин почти не прилича на Путин от началото на 2000 -те. Той обаче се промени драстично, както и позицията му по ключови въпроси. Може ли наистина да пробутват двойник вместо истинския Путин? Няма проблем, това е Русия. Струва ми се обаче, че това не е вярно. 

    Първо, в продължение на толкова много години все някой би се подхлъзнал, би се издал. Освен това подобна информация би имала ефект на експлодираща бомба. 

    Второ, промените във външния вид могат да се обяснят с пластична хирургия и възрастта. Всеки певец може да си позволи пластика, защо президентът да не може да го направи. Нали и той е човек, и той иска да изглежда добре? 

    Промяната в правителствената политика също е разбираема. Колкото по - дълго човек е на власт, толкова повече не иска да напусне топлия стол. И всички методи са добри за това. Така че в това няма нищо изненадващо. И колкото по - дълго е на власт, толкова повече желанието се засилва, това е предвидимо. 

    Така че не, това не е двойник, а просто седнал на президентския стол Путин, когото властта е променила толкова много.

    in English

    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

     
    BGtop


    Follow Библиотека ZigZag

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En