The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  вторник

  Животът на Елизабет II в сянката на коронавируса

  Случващото се в момента е прецедент за кралското семейство
  Въпреки че се държи хладнокръвно пред медиите и отправя позитивни призиви към нацията, кралица Елизабет II е бясна на коронавируса, който я принуди да се изолира в двореца Уиндзор и да отмени множество от нейните любими събития за тази година.

  кралица Елизабет II


  Случващото се в момента е прецедент за кралското семейство, което е свикнало да диктува ритъма на ежедневието си и да го запълва с множество интересни събития. Кралицата никога не се е самоизолирала от обществото по подобен начин, а голяма част от събитията в кралския календар се отменят за пръв път в историята на съществуването им.

  Елизабет II и останалите старши членове на кралското семейство имат волята да издържат това предизвикателство, но много от тях за пръв път се чувстват наистина безсилни, защото не могат да повлияят на хода на събитията.

  кралица Елизабет II


  Приближени до кралското семейство източници споделят, че кралицата до последно се е надявала, че ще продължи да живее според ежедневния си график, въпреки увеличаващите се случаи на заразени с новия вирус в обединеното кралство.

  Елизабет II била бясна най-вече заради факта, че се е наложило да отмени някои от любимите ѝ годишни събития, които тя не е пропускала да посети от както се е възкачила на престола. Сред тях са конните състезания Royal Ascot, които кралицата обожава. Не е тайна, че тя обича конните спортове и залаганията, и искрено се вълнува по време на подобни събития.

  кралското конно шоу


  Отменя се и кралското конно шоу, което се провежда всяка година край двореца Уиндзор.

  Кралицата бе принудена да отмени и всичките градински партита предвидени за тази година. Всяка година тя е домакин на три градински партита в Бъкингамския дворец и на едно в двореца Холируд в Единбург. Те са сред събитията, които Елизабет II много харесва и е огорчена от факта, че се налага да ги отмени.


  градински партита


  Отменя се и военния парад Trooping the Colour, с който от 1820 г., всяка година през юни, се отбелязва официалният рожден ден на действащият монарх в кралството.

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  или подкрепете този проект:

  Follow Библиотека ZigZag

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En