The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  неделя

  Селфи е официално признато като психическо разстройство

      
  "Селфи" е признато като психическо разстройство


      Селфи е официално признато като психическо разстройство! Ето ви новина! Не я очаквах.
      Американската психиатрична асоциация официално потвърди това, което и самите те предположиха: постоянното самозаснемане (така нареченото "Selfi") е психическо разстройство.
      Разстройството се нарича "самоизразяване" (selfitis) и се определя като натрапчиво-компулсивно желание за самофотографиране и публикуване в социалните мрежи, като начин да се компенсира липсата на самочувствие и да се запълни празнината в общуването.
      В съответствие с решението на Американската психиатрична асоциация съществуват три нива на това психическо разстройство:

  Гранично самофотографиране - когато правите снимки на себе си поне три пъти на ден, но не ги изпращате в социалните мрежи;
   Остро самофотографиране - когато правете снимки на себе си най-малко три пъти на ден и публикувате всяка от снимките в социалните мрежи;
   Хронично самофотографиране - Неконтролируемо желание да се снимате денонощно и да публикувате всички снимки в социалните мрежи повече от шест пъти всеки ден.

      Освен това напоследък стана известно, че учени са признали публикуването на снимки от фитнес залата или от сутрешните бягания като знак за сериозно психическо заболяване - нарцистично личностно разстройство.  P.S. Споделете тази публикация с вашите приятели!

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En