The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    понеделник

    Вяра, Надежда и Любов

    На 17 септември се чества християнският празник на светиците Вяра, Надежда, Любов, както и на майка им - Света София. На тях са наречени основните религиозни добродетели. Имен ден празнуват София, Вяра, Вера, Надя, Надежда и Любов. Това е празник и на град София. Честит празник на всички!
    Вярата, това е Надежда за невидимото, тя може да премести планини.

    Вяра, Надежда и Любов

    Ако смятам, че Надеждата е тази, която ме спасява, това е желание, за това, което аз не мога да видя. Но без Любов, нямам нищо, А с любов имам всичко, и Вяра, и Надежда. Но най-силната от тях е Любовта. Защото е търпелива и мила, не пропуска да намерим това, което търсим и искаме. И Любовта никога не е горда, не се гневи лесно. Но без Любов, аз нямам нищо, а с Любов имам всичко, и Вяра, и Надежда. Ако следвам пътя на Вярата, знам, че Любовта винаги ще я защитава, защото винаги вярва. Ако следвам пътя на Надеждата, знам, че Любовта винаги се надява, винаги преобладава. Следвайте пътя на Любовта, защото без любов няма Вяра и Надежда. Любовта винаги се доверява.

    Любовта винаги надделява. Следвайте пътя на Любовта. Следвайте го с Вяра. Следвайте го с Надежда. Следвайте пътя на Любовта.




    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En