Най-вълнуващите пътешествия с Библиотека ZigZag

Следвайте Библиотека ZigZag

RU EN
 • Breaking News

  понеделник

  Вяра, Надежда и Любов

  На 17 септември се чества християнският празник на светиците Вяра, Надежда, Любов, както и на майка им - Света София. На тях са наречени основните религиозни добродетели. Имен ден празнуват София, Вяра, Вера, Надя, Надежда и Любов. Това е празник и на град София. Честит празник на всички!
  Вярата, това е Надежда за невидимото, тя може да премести планини.

  Вяра, Надежда и Любов

  Ако смятам, че Надеждата е тази, която ме спасява, това е желание, за това, което аз не мога да видя. Но без Любов, нямам нищо, А с любов имам всичко, и Вяра, и Надежда. Но най-силната от тях е Любовта. Защото е търпелива и мила, не пропуска да намерим това, което търсим и искаме. И Любовта никога не е горда, не се гневи лесно. Но без Любов, аз нямам нищо, а с Любов имам всичко, и Вяра, и Надежда. Ако следвам пътя на Вярата, знам, че Любовта винаги ще я защитава, защото винаги вярва. Ако следвам пътя на Надеждата, знам, че Любовта винаги се надява, винаги преобладава. Следвайте пътя на Любовта, защото без любов няма Вяра и Надежда. Любовта винаги се доверява.

  Любовта винаги надделява. Следвайте пътя на Любовта. Следвайте го с Вяра. Следвайте го с Надежда. Следвайте пътя на Любовта.
  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Събития

  За начинаещи блогъри

  Рубрики

  Lang-Bg (492) Lang-Ru (110) Lang-En (87)
   Погледни
  BGtop
  Увеличение посещаемости

  Lang-En