Най-вълнуващите пътешествия с Библиотека ZigZag

Следвайте Библиотека ZigZag

RU EN
 • Breaking News

  събота

  15-ти септември, първи учебен ден в България

  На календара датата 15 септември не е отбелязана като празнична дата. Но за всяко българско семейство този ден е специален, защото е изпълнен с много трепети, вълнение, цветя и настроение. Особено за вас днешният ден 15 септември е изключителен - вие сте ученици. Честито!
  „Ученик” е не само название, това е отговорност: да ставаш рано, да пишеш домашни, да учиш уроци, да си носиш сам чантата на гръб... Но това е и радост, игри с другари, смешки и закачки. Пожелавам ви всичката радост, която можете да изпитате като ученици, много здраве, упоритост и търпение. Вашите успехи ще бъдат най-добрата отплата за обичта и грижите на вашите родители.

  15-ти септември

  Уважаеми родители, децата са нашата радост в грижи, грижи в радостта, нашата надежда. Нека ги дарим с много обич и внимание, да им помагаме в трудни моменти. Пожелавам ви много здраве, търпение и спокойствие. Вярвам, че ще вървим заедно в името на доброто на децата.
  Честит първи учебен ден на всички бъдещи, настоящи и бивши ученици...На колегите желая много успехи, вдъхновение и търпение... Звънчето звъни!

  На добър час!

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Събития

  За начинаещи блогъри

  Рубрики

  Lang-Bg (492) Lang-Ru (110) Lang-En (87)
   Погледни
  BGtop
  Увеличение посещаемости

  Lang-En