The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    събота

    15-ти септември, първи учебен ден в България

    На календара датата 15 септември не е отбелязана като празнична дата. Но за всяко българско семейство този ден е специален, защото е изпълнен с много трепети, вълнение, цветя и настроение. Особено за вас днешният ден 15 септември е изключителен - вие сте ученици. Честито!
    „Ученик” е не само название, това е отговорност: да ставаш рано, да пишеш домашни, да учиш уроци, да си носиш сам чантата на гръб... Но това е и радост, игри с другари, смешки и закачки. Пожелавам ви всичката радост, която можете да изпитате като ученици, много здраве, упоритост и търпение. Вашите успехи ще бъдат най-добрата отплата за обичта и грижите на вашите родители.

    15-ти септември

    Уважаеми родители, децата са нашата радост в грижи, грижи в радостта, нашата надежда. Нека ги дарим с много обич и внимание, да им помагаме в трудни моменти. Пожелавам ви много здраве, търпение и спокойствие. Вярвам, че ще вървим заедно в името на доброто на децата.
    Честит първи учебен ден на всички бъдещи, настоящи и бивши ученици...На колегите желая много успехи, вдъхновение и търпение... Звънчето звъни!

    На добър час!

    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (542) Lang-Ru (113) Lang-En (110) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En