The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    петък

    Забележителности в Дания, Копенхаген

    Копенхаген
    Копенхаген е един пленителен град, в който всичко те покорява - природна даденост, архитектура, традиции, чистота, спокойствие, ред и много други неща, които не битуват при нас.

    Копенхаген


    Ако имате търпение вижте крайбрежната улица и Малката Русалка, крайбрежния парк, старото пристанище с най-големия канал, резиденцията на кралското семейство, фонтана Гефион, операта, смяната на караула, която е точно в 12 часа и събира страшно много хора, най-дългата пешеходна улица Стрьогет, която е с много магазини и заведения, протестантска църква, в която бях на органов концерт, кметството, паметника на Андерсен, музея на изкуствата и накрая моста Йоресун, който свързва Дания с Швеция.


    Русалка


    Знам, че не видях всичко, което исках, но ми остана мечтата да се върна в тази малка, но прекрасна страна. Похапнах си и от тяхната кухня, в която се ползват много сосове, но беше много вкусно. Купих си и най-скъпия сладолед досега в живота ми, но не съжалявам. През август на пазара се продаваха череши и ягоди, а посевите се жънеха. Все пак е север. Природата се смили над нас и не валя. В Копенхаген хората се придвижват с велосипеди и няма никакви задръствания.
    Една уредена държава с традиции.


    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop


    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En