The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  четвъртък

  Независимостта на България

  Независимостта
  За осъдените души – за съдбата на един народ и свободата – начин на употреба
  Чувствате ли се независими хора в независима страна? В независима България? Не, идеята за независимост е нещо велико, нещо, което обслужва идентичността ни, тъй като този свят е пълен с взаимовръзки и взаимозависимости, които са непреодолими. Идеята за независимост е нерегулативна. Идеята за независимост стои отвъд възможностите на действителността. Тоест, народът трябва свободно да избира своите зависимости.
  Дали българските политици се правят на актьори или искат да бъдат актьори? Това със сигурност е актьорска професия в 30 процента от същността си. Защото във всички задкулисни игри те трябва да бъдат прикрити и известни като хора с чисто минало. Актьори са си! Това е доста пошло, защото хора, които с не толкова явно достойнство са водачи на партии, избрани са за лица на партии. Но хората знаят всичките им кирливи ризи и не могат да изберат! Но аз не се съобразявам с резултата. Избирам си хора, които ми приличат на положителните герои от класическата литература.
  Питам се, дали нашите политици могат да издържат на един „Сървайвър“? О, да, те са хитри, смели момчета и могат да се справят с всичко.
  Да бъдем независими и да избираме без каквато и да е била зависимост!


  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En