The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    вторник

    Лариса Сладкова

    Лариса Сладкова
    Всеки човек на тази планета печели пари, както може. Някой чрез Интернет, втори отиват на работа и печелят пари всеки ден, а след това ги делят със своите служители или съдружници, а други, благодарение на външния си вид водят прогнозата за времето.
    Да, това е вярно, факти! Говорим за Лариса Сладкова, която водеше прогнозата за времето по канала СТС - Челябинск, с което направи голям фурор. Тя не само завладя света със своите физически данни, с външния си вид, но също така и с начина, по който представяше прогнозата на времето. Говоря в минало време, защото прочетох, че вече е свалена от ефир, но клиповете с нея са все още за радост и забавление на потребителите в YouTube.
    Лариса Сладкова има висше образование, тя е учила моден дизайн, шие прекрасно и е работила в ателие. Що се отнася до телевизията, благодарение на кастинга на канала "Звездата на ефира", тя започва да води прогноза за времето. Тя е на 43 години, въпреки че на външен вид може да се каже, че е много по-млада.
    Лариса Сладкова е родена в Челябинск и миналата година участвала в балотаж на изборите за Държавната Дума на Руската федерация. Тогава всички пожелали успех на Лариса в изборите. За да слезе от екран?
    Но Лариса Сладкова е пример за това, как с използване на гласа си, необичайни жестове и откровено секси начин на обличане една жена може за кратко време да се превърне в "звезда" на целия Интернет.
    Но изглежда че този етап от кариерата на красавицата е вече в миналото. Прочетох, че Лариса влиза в политиката. 43-годишната жителка на Челябинск преди година се кандидатира в изборите за Държавната дума. И то от партията "Руските пенсионери". Не е ясно как тя е свързана с руските пенсионери, но и в такова състезание е важно да се спечели, без да има значение кого се представлява.
    Пожелаваме успех на Лариса в политиката, а на Държавната Дума на Руската федерация честитим още една блондинка.

    Снимки и видео: Интернет





    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop


    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En