The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  вторник

  "Флора" Бургас

   "Флора Бургас"
  Изложбата на цветя "Флора Бургас" се провежда всяка година в края на април и продължава почти месец. Традиционната и дълго чакана международна изложба на цветя "Флора Бургас" е експозиция, организирана по време на изложението "Флора" в центъра на крайморския парк на града.
  Празникът на цветята по традиция показва най-доброто от дейността на български и чуждестранни специализирани фирми, разсадници, оранжерии, кооперации, фирми, предприятия, частни любители и производители на цветя. В арт-пространството "Флора" се показват разсади, семена, декоративни растения, архитектурни и художествени елементи, градински инструменти, почистващи препарати.
  За краткото време, от откриването му до настоящия момент, многофункционалният център "Флора" се е превърнал в предпочитано място за жителите и гостите на Бургас. Това е така, защото освен заради красивата архитектура, "зелената" идентичност на сградите в екологичен аспект и уникалното му местоположение, намира се в сърцето на Морската градина, тук се предлага и впечатляваща гледка към морето.

  Цветната изложба се провежда от 1980 насам и в нея все още е запазена идеята за популяризиране на българския и международния опит в производството на цветя и декоративни растения, устройство на паркове, озеленяване, опазването на околната среда и нейното благоустройство.
  Новата "Флора" е модерен изложбен център с шест зали. Това е първият изложбен и конгресен център в града. Традиционно, символичната цветна изложба, която носи същото име, ще се проведе в Експо Център. Планът на Бургас за "Флора" осигурява интересен календар, който включва бизнес и търговски изложения, което прави града още по-атрактивен. Новата "Флора" се превръща в предпочитана туристическа дестинация. Известни и интригуващи изложби на световно известни музеи ще могат да се видят тук. Модерните зали на "Флора" са многофункционални, което позволява да се използват за фирмени тържества, конференции, музикални и арт представления.

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


  BGtop
  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (556) Lang-En (123) Lang-Ru (120) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En