The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    вторник

    "Флора" Бургас

     "Флора Бургас"
    Изложбата на цветя "Флора Бургас" се провежда всяка година в края на април и продължава почти месец. Традиционната и дълго чакана международна изложба на цветя "Флора Бургас" е експозиция, организирана по време на изложението "Флора" в центъра на крайморския парк на града.
    Празникът на цветята по традиция показва най-доброто от дейността на български и чуждестранни специализирани фирми, разсадници, оранжерии, кооперации, фирми, предприятия, частни любители и производители на цветя. В арт-пространството "Флора" се показват разсади, семена, декоративни растения, архитектурни и художествени елементи, градински инструменти, почистващи препарати.
    За краткото време, от откриването му до настоящия момент, многофункционалният център "Флора" се е превърнал в предпочитано място за жителите и гостите на Бургас. Това е така, защото освен заради красивата архитектура, "зелената" идентичност на сградите в екологичен аспект и уникалното му местоположение, намира се в сърцето на Морската градина, тук се предлага и впечатляваща гледка към морето.





    Цветната изложба се провежда от 1980 насам и в нея все още е запазена идеята за популяризиране на българския и международния опит в производството на цветя и декоративни растения, устройство на паркове, озеленяване, опазването на околната среда и нейното благоустройство.
    Новата "Флора" е модерен изложбен център с шест зали. Това е първият изложбен и конгресен център в града. Традиционно, символичната цветна изложба, която носи същото име, ще се проведе в Експо Център. Планът на Бургас за "Флора" осигурява интересен календар, който включва бизнес и търговски изложения, което прави града още по-атрактивен. Новата "Флора" се превръща в предпочитана туристическа дестинация. Известни и интригуващи изложби на световно известни музеи ще могат да се видят тук. Модерните зали на "Флора" са многофункционални, което позволява да се използват за фирмени тържества, конференции, музикални и арт представления.





    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


    BGtop




    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En