The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  сряда

  Афра Саракоглу и Мерт Рамазан Демир се ожениха в Испания

      

  Афра Саракоглу и Мерт Рамазан Демир се ожениха в Испания

      Афра Саракоглу и Мерт Рамазан Демир се наслаждават на заслужена почивка преди снимките на третия сезон на "Златно момче". Турските звезди заминаха заедно за Испания, където фотографи вече ги уловиха на плажа.

      Таблоидният писател Онур Акай обаче уверява, че звездите са отлетели в Испания не само за почивка. Според него Афра и Мерт Рамазан вече са се оженили. „Нашите уважавани актьори Афра Саракоглу и Мерт Рамазан Демир вече са женени... Няма да позволя това събитие, което се случи в Испания, да бъде скрито. Затова би било несправедливо към феновете им, които ги обичат безумно. Поздравявам Афра и Мерт от все сърце“, написа той в своя микроблог.

      В същото време през май Онур Акай също заяви, че пищната сватбена церемония на турските звезди ще се състои през юни в Париж. Тогава той дори написа, че Сарачоглу активно избира зашеметяваща сватбена рокля за себе си.

      Мениджърите на актьорите побързаха да опровергаят изявлението на журналиста. Те отбелязаха, че изпълнителите на ролите на Сейран и Ферита просто са отишли ​​на почивка. 

      Самите фенове на турските актьори реагираха двусмислено на тази новина - някои побързаха да ги поздравят за сватбата им, докато други са сигурни, че думите на Онур Акай са просто лъжа и опит да привлекат вниманието към себе си.


  За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

   
  BGtop

  Follow ZigZag Library

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En