The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    петък

    Страх от самотата

     
    Страх от самотата

      
        Основната грешка е, че ние, жените, сме склонни да спекулираме, да рисуваме това, което го няма, и да представяме желаното за реалност. Ние си измисляйте любов там, където тя не съществува. Мъжете винаги казват истината, а жените предпочитат да не я чуват.

        Ето защо често надеждите ни не се сбъдват, привързваме се към някой, който никога не е влизал във връзка с нас, изпитваме болка, плачем, а след това години наред се възстановяваме. Страхът от самотата ни кара да влизаме в безперспективни връзки. Винаги усещаме какъв е този човек и дали ни подхожда, но се надяваме, че ще го променим и преобразим. Не бива да основавате живота си на илюзии, разочарованията са неизбежни, защото илюзиите свършват, а хората не се променят.

        Защо жените предполагат някакви неща и спекулират, вместо да потърсят информация, да поговорят с човека, да разберат това, което искат да знаят? Много от тях се страхуват да го направят. Страхуват се, че ще го "изплашат". Те отиват на срещи, влизат във връзка... А кога да говорят за главното, ако не в началото?

        Ако един мъж каже, че не е готов за сериозна връзка, не си мислете, че е срамежлив или скромен, той просто не е влюбен и не ви приема сериозно. Когато той срещне своята избраница, интересът му към нея е непосредствен и обикновено не си променя намеренията. Не е необходимо да спекулирате с контекста, ако един мъж каже, че не иска да се ожени. Това означава, че не иска да се ожени за ВАС.

        Какво си мислим ние? Ако не се обажда, това означава, че не му пука за вас, а не защото е зает или не може да се обади. Ако той не се обади, просто трябва да спреш да мислиш за него. Това е всичко, което трябва да направиш. Толкова е просто.

        Ако не ви представя на приятелите си, на родителите си, това означава, че не ви приема сериозно. Или пък мъжът изчезва, не се появява със седмици, почти няма инициатива за развитие на отношенията, а ние седим и чакаме: "Сигурно му се е случило нещо, сега ще си уреди делата и всичко ще е наред". Дали ще се случи? Не, разбира се, че не. Мъжете винаги казват истината, а жените предпочитат да не я чуват.

        Ако инициативата идва само от вас, това означава, че връзката няма перспектива и няма да я има. И не бива да чакате. Ако той отменя срещи, постоянно е зает, виждате се рядко, значи не се интересува от вас. Не го оправдавайте и не се заблуждавайте.

        Понякога мъжът може да каже направо: "Намери си друг, не съм достоен за теб." И какво от това? Жената веднага започва да си мисли, че е твърде добра за него, а той се чувства несигурен. Не, той чувства, че не сте достатъчно добра за него или че има друга жена, просто не знае как да ви го каже по по-мек начин.

        Сексуалната връзка също не е показател, че ходите сериозно. Особено ако само сексът е в основата на връзката ви. Трябва много ясно да разграничавате страстта на мъжа от желанието му да бъде с вас. Жените винаги бъркат тези две неща. И ако един мъж ви желае, това не означава, че той е влюбен. Не бързайте с интимността, дайте на себе си и на мъжа време да разберете дали той има интерес към вас отвъд секса.? Ако общувате дълго време, а мъжът не ви разкрива чувствата си, не изрича думи, изпълнени с любов, това означава, че той не изпитва любов към вас, а не защото се страхува да ви признае и не може да намери думи.

        Не си измисляйте чувства, които не съществуват. В края на краищата тогава вие самата започвате да вярвате в него, правите планове за съвместен живот, а мъжът дори не предполага за това, той само прекарва времето си с вас. Когато безплодните надежди са разбити, това винаги боли.

    Важно е също така да отговорите честно на въпросите, които стоят пред вас:

    Какво е моето място в живота на този човек?

     Наистина ли това е сериозна връзка? Или съм си го въобразила? И обърнете внимание, говорите ли сериозно за връзката си?

     Говори ли мъжът за бъдещето?

     Усещате ли топлина, или някаква дистанция и студенина?

        Връзките трябва да имат развитие. Ако се развиват вяло или са замръзнали, това означава, че мъжът, за съжаление, не ви приема сериозно. Не е необходимо да го оправдавате. И ако разбирате, чувствате, че мъжът не ви обича, не е нужно да се опитвате да спечелите любовта му, да молите, да изисквате, да се стараете усилено да направите нещо, за да се развият отношенията. И дори ако мъжът се ожени (това също се случва), от това няма да излезе нищо добро. Той пак ще си тръгне при другата, любимата си жена, рано или късно.

        Ако наскоро сте се запознали с мъж, откажете се от наивността, опитайте се да чуете това, което ви казва партньорът ви, а не онова, което искате да чуете вие. Мъжете винаги казват истината. Просто жените предпочитат да не я чуват.

       
    Влезте в една връзка без илюзии и фантазии. Не е необходимо да търсите в един мъж нещо, което го няма. Просто се опитайте да видите това, което Е. Тогава няма да има болезнени разочарования. А също така не забравяйте за женското си достойнство и не се оставяйте да бъдете използвана.

    източник - obekti.bg



    За въпроси и предложения, моля, в коментарите. 
    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

     
    BGtop

    Follow ZigZag Library

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En