The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  понеделник

  Световен ден на добротата

  ден на добротата
  Целта на Световния ден на Добротата е да погледнем отвъд себе си, отвъд границите на нашата страна, извън нашата култура, нашата раса, нашата религия. И да осъзнаем, че сме граждани на света. Като граждани на света ние имаме допирни точки и трябва да разберем, че ако има напредък в усъвършенстване на човешките отношения и усилия, ако искаме да постигнем целта за мирно съвместно съществуване, ние трябва да се съсредоточим върху това, което е общо за всички нас.

  Световен ден на добротата


  Когато открием приликите, ние изпитваме симпатия, в отношението ни към този човек или тези хора. Въпреки че можем да се мислим за хора от друга култура, което ни прави "различни", това не означава, че ние сме по-добри, отколкото са те. Когато станем приятели с някой от различна култура, ние откриваме, че въпреки някои очевидни различия, имаме много прилики.
  Ние може да бъдем създатели на един по-добър свят, което има положителен ефект върху световния мир. Бъдете това, което искате да бъде в света.
  Както подсказва името, Световен ден на Добротата, нека бъдем добри към света. Земята е единствената планета в нашата слънчева система, която гъмжи от живот. Това е всичко, което имаме и това е най-хубавото място за живеене, това е единственото място, на което ние трябва да живеем. Не е ли време всеки да започне да мисли повече за другите и по-малко за себе си? Мотото на Световния ден на Добротата е "Изцеление на света!". И по този начин имаме възможност за съзидание и благоприятните ефекти могат да бъдат почти безкрайни.

   Cosmos

  Цветето Cosmos се приема като символ на Световния ден на Добротата. Цветчетата му имат щастливи личица, не мислете ли?

  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:


  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (557) Lang-En (124) Lang-Ru (122) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En