The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
 • Breaking News

  четвъртък

  Палмовите библиотеки в Индия

  библиотеките от палмови листа
  Индия е майка на духовността. Земя на невероятното, страна на хиляди цветове и убеждения.
  Индия е една единствена. Аз никога не съм била там, но аз съм толкова привлечена от нея. И аз искам да отида, възможно най-скоро.
  Един ден, включих телевизора. Имаше документален филм за Индия, библиотеките от палмови листа и пророчеството, записано върху тях. Това е невероятно нещо и може да се случи само в Индия! Според легендата, преди 4000 година самият Бог диктувал посланията си към група свои посланици, които са ги записвали на палмови листа. Тези листа са все още в Индия, събрани в палмови библиотеки, като много от тях са в района на Тамил Наду. И хората от цял свят отиват там, за да узнаят собствената си съдба - да, очевидно е, че за всеки един от нас има палмово листо, с нашата история, написана върху него.
  "Нади читатели" се наричат можещите да четат написаното върху палмовите листа и те са единствените хора, които могат да интерпретират тези древни писания. Ако отидете в една от тези палмови библиотеки, първото нещо което ще ви накарат да направите е да оставите вашия пръстов отпечатък - десен палец за мъжете, ляв за жените. И в зависимост от вида на пръстовия отпечатък, "Нади читатели" търсят определен свитък от палмови листа. След това читателят ще седне пред вас, с всички подходящи листа. Той започва да ги прелиства, като задава и въпроси ... докато намери вашия лист.
  Разбирате, че читателят Нади е намерил точно вашия лист, когато чуете преводача да казва "вашето име е.... ", "името на баща ви е... ", "името на майка ви..." и " името на съпруга ви е ...". Тогава ще разберете, че наистина става дума за вас, защото тези имена не звучат като често срещани имена в Индия.
  Искате да разберете какво е написано на вашия лист? Мога да ви кажа, че това е доста подробно описание на живота ви ... с всяка изминала година. Дали съдбата на всички нас е написана на палмово листо, някъде в Индия? Дали всичко това е така? Това са въпроси, на които все още не може да се даде точен отговор, но знам, че не се правят и много проучвания.
  Какво мислите за това? Искате ли някога да си прочетете палмовото листо?
  Лично аз мисля две неща: това е супер интересно и искам да отида в Индия !!!


  За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

  Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

  BGtop

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  Lang-TR

  For beginner bloggers

  Rubrics

  Lang-Bg (555) Lang-En (122) Lang-Ru (119) Lang-TR (57) Love (21)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop

  Lang-En