The Most Exciting Journeys With ZigZag Library

Follow ZigZag library

RU EN TR
  • Breaking News

    неделя

    Южна Корея, страната на сутрешната свежест

    Южна Корея
    Южна Корея, Страната на сутрешната свежест.
    Сеул като столица, е вторият по големина столичен град в света. С население от 48 милиона души, Корея граничи с Китай на запад, Япония на изток и Северна Корея на север. Южна Корея се счита за една от най-развитите страни в света.
    Южна Корея е определена от Световната банка за страна със силно развита икономика и повечето от нейните граждани са с висок стандарт на живот. Международното летище Инчеон има близо 30 милиона пътници и е избрано като "Най-доброто летище в света".

    Международното летище

    Корея има богата култура, история, технология и храни. Много хора посещават Южна Корея и споделят най-важното нещо, причината, поради която те са били там. Почти винаги те са изброени в следния ред: номер едно - храната, номер две - търговията и на трето място - хората.

    Южна Корея

    Мекият климат в този планински полуостров със сигурност помага на посетителя да се наслади на тези три важни причини. Има нещо за всеки, който посещава Южна Корея. Независимо дали сте там, за да се насладите на различни видове храна, или сте любител на природата, историята и културата или сте просто турист, Корея има нещо за вас. О, да, споменах ли за пазаруването? Ако искате да отидете на къмпинг и да катерите планини, Южна Корея ви предлага седем възможности да избирате. Ще ви бъдат предоставени карти и пътеводители. В зависимост от нивото на вашия опит вече има пешеходни пътеки точно за вас. Тогава ще трябва да се сблъскате с чудесата на природата.

    чудесата на природата

    Корея, като гнездо за ИТ продукти, ви предлага и обиколка из IT фирмите, като Samsung, например. Това са екскурзии, предлагани за IT феновете. След това идва храната. В Корея широката гама от уникални и вкусни ястия ще остави незаличимо впечатление на вашия вкус.
    Животът ви няма да е същият след като сте били в Страната на сутрешната свежест.


    За въпроси и предложения, моля, в коментарите.

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

    BGtop


    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Lang-TR

    For beginner bloggers

    Rubrics

    Lang-Bg (543) Lang-Ru (113) Lang-En (111) Lang-TR (57) Love (21)

    Pagerank

     Погледни
    BGtop

    Lang-En