Най-вълнуващите пътешествия с Библиотека ZigZag

Следвайте Библиотека ZigZag

RU EN
 • Breaking News

  На Zig Zag

  Лилия
  Здравейте приятели! Наричам ви така, защото само приятелите се надявам да прочетат това, което разказвам , като моменти размисли, интересни факти и разкази от моя живот, животът на Лилия!
  Аз съм Лилия. Очаквам и да споделите мнения, да дадете съвети, макари и закъснели, но полезни за тези, които идват след нас! Съвети, препоръки или заключения за това, в което съм сбъркала. Нека бъдат отправна точка за младите, които сега трупат опит.
  Някога моят мъдър баща, давайки ми съвети, казваше, че не трябва да започвам от земята нагоре, а от масата нагоре. Искаше да ми каже, че мога, ползвайки неговия опит, да тръгна от по-високо! Да не повтарям неговите грешки, а да ползвам неговия опит. Но нямаше кой да го послуша. Вървях в живота си напред по принципа „грешка – опит“. И така изгубих ценно време, пропуснах използването на неговия повече от половинвековен опит.
  Впрочем, както започнах, ще ви разказвам на „зиг заг“. Така ми казваше мама, шивачка по професия, когато ѝ разказвах какво ми се е случило . В непоследователен ред на събитията. На „зигзаг“. Ще ви покажа и снимки от личния си архив. Другите са, както се досещате, от свободното Интернет пространство.
  Но всъщност аз не съм Лилия.

  Събития

  За начинаещи блогъри

  Рубрики

  Lang-Bg (500) Lang-Ru (110) Lang-En (87)

  Pagerank

   Погледни
  BGtop
  Увеличение посещаемости

  Lang-En